ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου εκφράζουν την αμέριστη υποστήριξή τους σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την επαναλειτουργία της ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. , που επί σειρά ετών συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και ευρύτερα της περιοχής μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να τεθεί πάλι σε λειτουργία η ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε., ώστε να ανακτήσουν οι εργαζόμενοι τις δεκάδες χαμένες θέσεις εργασίας και να λάβουν τα δεδουλευμένα τους , για να τονωθεί η τοπική κοινωνία και οικονομία και να βγει ο τόπος από την φτώχεια και την ανεργία.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή , συμπολίτευση και αντιπολίτευση ενωμένοι, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και συνδρομή, όπου μας ζητηθεί, ώστε να επιτύχει το έργο της επαναλειτουργίας της ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε., που αποτελεί πνοή ζωής για την ακριτική μας περιοχή.
Το παρόν ψήφισμα να αποσταλεί προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα , την αρμόδια Υφυπουργό κα. Τζάκρη Θεοδώρα και τους συναρμόδιους Υπουργούς, τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Σγουρίδη Παναγιώτη, τους Βουλευτές του Νομού Ξάνθης, κ. Ζεϊμπεκ Χουσεΐν, κ. Γιαννακίδη Ευστάθιο, κ. Στογιαννίδη Γρηγόριο και καθώς επίσης και σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.