Την πρώτη τους κοινή οικογενειακή φωτογράφιση στα τρία χρόνια σχέσης τους έκαναν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου. Ποζάροντας μαζί με τον μεγάλο γιο της τραγουδίστριας Μπαμπίνο, αλλά και τον καρπό του έρωτά τους Βασίλη, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να διαψεύσουν για μία ακόμη φορά την έντονη φημολογία που είχε ξεσπάσει τελευταία για κρίση στη σχέση τους.

Ντυμένοι ως άλλοι νύφη και γαμπρός, αποδέχτηκαν το concept της ιδιαίτερης φωτογράφισης που τους πρότεινε το περιοδικό Hello, και μας έδωσαν μία μικρή γεύση για το πώς θα δείχνουν στις αναμνηστικές φωτογραφίες του δικού τους γάμου που δεν έχει γίνει ακόμα. Μάλιστα το ζευγάρι δεν δίστασε να απαντήσει για το αν έχουν σκοπό να παντρευτούν.

Σκοπεύετε να παντρευτείτε ή ο γάμος είναι κάτι που δεν σας απασχολεί;

Αγγελική: «Δεν νιώθω την ανάγκη να παντρευτώ. Η ζωή μας τα έφερε έτσι που φτιάξαμε την οικογένειά μας, οπότε δεν με απασχολεί. Εγώ πάντα τον γάμο μου τον είχα στο μυαλό μου, ότι πηγαίνεις με τον άντρα σου σε μία εκκλησία και παίρνεις την ευλογία του Θεού. Από τη στιγμή που ο Θεός μας ευλόγησε φέρνοντάς μας το παιδάκι μας δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να παντρευτούμε».
Σάββας: «Θεωρώ πως ο γάμος δεν αλλάζει κάτι από την καθημερινότητα του ζευγαριού. Είναι απλώς ένα τίτλος. Από εκεί και πέρα ξέρω ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται τη μέρα του γάμου της οπότε…».