Μόλις άνοιξα το ιnbox και βρήκα ένα μήνυμα που λέει ότι μέσα σε αυτούς που βοήθησαν για να αγοραστή η μηχανή brail είναι η Βιστωνίδα και ο πολιτιστικός σύλλογος του Μυρωδάτου οι «Απίθανοι». Οκ. Ανέστη φίλε μου, έγινε αναφορά. Όχι αλλά, τα καλά να λέγονται.

-Μίλησε μέσω FACEBOOK ο Α. ο Κοντός και είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 400.000 ψηφοφόρους της ΝΔ και στέλνει τις ευχές του, χρονιάρες μέρες.

-Μάλλον μπερδεύτηκε ο Λεβέντης ή ξέχασε ότι σε άλλο κόμμα απευθύνεται. Για να δει τα δικά του και να αφήσει τα άλλα στους άλλους.

Τώρα όσο για τον Πρωθυπουργό που προωθεί λύσεις για το Παλαινιαστιακό ας λύσει πρώτα τα δικά μας, που γίναμε σουρωτήρι από τα προβλήματα και μετά να λύσει του γείτονα τα βάσανα
***
Αυτά τα βάσανα με την Παλαιστίνη δεν λύνονται ούτε μέχρι την Δευτέρα παρουσία.

Τώρα όσο για τα έργα οδοποιίας του Παυλίδη στην Σαμοθράκη ας τα δούμε να γίνονται και μετά πάμε για άλλα.

***
Και μια και μιλάμε για έργα, αλήθεια θα μας πει ο κ. Ζαγναφέρης πότε επιτέλους θα γίνει η ασφαλτόστρωση του δρόμου Ξάνθης Πόρτο Λάγος; Έλεγε ότι θα προλάβει τον χειμώνας, έρχεται και ο άλλος ο χειμώνας κι ακόμα άσφαλτο δεν είδαμε. Τι στην ευχή από πού έρχεται αυτή η πίσσα…Μήπως περιμένουμε και τα πούπουλα για να έρθει και να δέσει το γλυκό…
***
Δεν ξέρω ακριβώς για ποιόν θα είναι η πίσσα και τα πούπουλα αλλά… έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε πολλούς θα χρειαστεί.
***
Ελπίζω μόνο να μην είναι για τους κακούς και μη κολλητούς δημοσιογράφους.
***
Με την αριστερή κυβέρνηση όλα να τα περιμένει κανείς;
***
Γιάρο το είπαμε το νησί;
***
Εκεί μας βλέπω.

Όλο και από περισσότερους ακούγεται να μην υπάρξει δεύτερος γύρος στις εκλογές όμως δυστυχώς για τους θεσμούς της Χώρας, το χρήμα πολλοί μίσησαν την δόξα ουδείς.
***
Μα μου λένε νεοδημοκράτες που πρόσκεινται στον Μητσοτάκη είναι μεγάλος ο Μειμαράκης στην ηλικία.
***
Ναι είδαμε και τον νεαρό Τσίπρα.
****
Μα…επιμένει φίλος νεοδημοκράτης…θα γίνει καλός αντιτσίπρας…
***
Μα δεν θέλουμε αντιτσίπρα βρε παιδάκι μου, του λέω εγώ, άνθρωπο που να σέβεται τους ψηφοφόρους της ΝΔ και να κάνει την δουλειά του σαν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θέλουμε, σκαφτιά δεν θέλουμε, πολιτικό που αγαπά τον τόπο θέλουμε…
***
Μπα… τελικά φάνηκε ότι κανένας ούτε ενδοοικογενειακά δεν κάνει πίσω. Εκεί ο Μητσοτάκης… να γίνει αρχηγός. Βρε τι αντιπροεδρία του έταξαν…όπως λένε οι πληροφορίες μου…βρε τι ότι θα γίνει αρχηγός μόλις κουραστεί ο…Βαγγέλας…Όχι αυτός εκεί… θέλει να γίνει πρόεδρας….Κάτι μου θυμίζει….Μήπως ολίγον από…Τσίπρα; Λέω εγώ τώρα.

Για να μην ξεχνιόμαστε του τάλεγαν του Τσίπρα…βρε βγαίνουμε από το μνημόνιο και πάμε σε μικρή ανάπτυξη…Όχι αυτός.
Βρε θα βάλουμε αριστερό πρόεδρο…Όχι αυτός.
Βρε το μαίλ Χαρδούβελη είναι πολύ αλαφρό…Όχι αυτός.
Ε…να λοιπόν… έγινε Πρωθυπουργός και τα σκ@τ@ τα φάγαμε εμείς ο λαουτζίκος που και με αριστερή κυβέρνηση πληρώνουμε ακριβούς Υπουργούς.

Έτσι και ο Μητσοτάκης…Θέλει να γίνει πρόεδρος.

Ε ας πάρει παραμάσχαλα τον Άδωνη και τον Τζιτζικώστα και ας γίνει πρόεδρος…
Να θυμάται όμως ότι αν με το 40% αναλάβει την προεδρεία ο Βαγγέλας θα έχει εσωκομματική αντιπολίτευση μόνο τον Κυριάκο…Αν γίνει πρόεδρος ο Κυριάκος…Θα έχει αντιπολίτευση Βαγγέλα….Άδωνη και Τζιτζικώστα… και ποιος ξέρεις πόσους άλλους.
Όπως ο Καραμανλής είχε την αδερφή του….τον τύπο που κατάπιες το σπαθί πώς τον είπαμε; Α ναι τώρα είναι κάτι στην ευρώπη…Επίτροπος; Μετανάστευσης; Κάτι τέτοιο. Ευτυχώς που είναι κι αυτός και έφυγαν οι μετανάστες από την Χώρα μας…Ε τώρα αυτός κοτζάμ Επίτροπος δεν θα κάνει αντιπολίτευση; Και πολλούς άλλους.
Παιδιά είναι και παιδεύονται παιδεύοντας τους άλλους.

ΑΝΤΕ ΜΑΖΩΧΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.
Χρόνια Πολλά.