«Είμαι ξεκάθαρος και κατηγορηματικός, κανένας κλυδωνισμός δεν υπάρχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Από τη στιγμή που σχηματίστηκε αυτή η κυβέρνηση ήταν γνωστό και στους δύο εταίρους ότι έχουμε ιδεολογικές διαφορές, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και κόκκινες γραμμές. Και αυτό το δείξαμε, για παράδειγμα, στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Είδατε εσείς να μην προχωράει η κυβέρνηση;» είπε ο κ. Κουίκ, μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 12» και στον Φάνη Γρηγοριάδη.

«Το ότι έχουμε και ιδεολογικές διαφορές και λέμε ότι αυτό εμείς δεν τον περνάμε ή το άλλο δεν ψηφίζουμε, δε σημαίνει ότι υπάρχει ρήγμα, είναι απόλυτα κατανοητό και από τις δύο πλευρές» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι «η δουλειά μου μέσα στην κυβέρνηση, μέσα σε όλα τα άλλα, είναι μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και εγώ από τους ΑΝΕΛ, να μπορούμε να να λειαίνουμε θέματα, που μας φέρνουν σε νομοθετικές αντιθέσεις».

Ο κ. Κουίκ διατύπωσε την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την κυβέρνηση λόγω της ψηφοφορίας για το σύμφωνο συμβίωσης, σημειώνοντας ότι «εκείνοι οι οποίοι μιλούν για ρήγμα στην κυβέρνηση έχουν ρήγμα στον εγκέφαλο».

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ