ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΨΙΘΙΡΙΣΤΑ

Αυτές τις ημέρες πλέον, φάνηκε ξεκάθαρα αυτό που οι δανειστές μας σχεδίαζαν εδώ και πολύ καιρό σε ότι αφορά το ζήτημα της μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης.
Ο σχεδιασμός από την αρχή ήταν να «θαφτούν» στην Χώρα μας αυτές οι κυνηγημένες από τον πόλεμο ψυχές και ήρθε η ώρα, η Χώρα μας να δεχτεί εκβιασμούς ακόμη και με Grexit αν δεν τους «θάψει», μαζί με τους εξαθλιωμένους Έλληνες, μέσα στα Ελλαδικά σύνορα.
Τα τελευταία 24ωρα μετά την σύνοδο της κορυφής ο Πρωθυπουργός ως όφειλε, έβαλε βέτο τις παράλογες απαιτήσεις των εταίρων-δανειστών, σε θέματα προστασίας των συνόρων της Χώρας, που απαιτούν, αυτό να γίνεται, συντροφιά με τον αιώνιο εχθρό της χώρας μας, που είναι η Τουρκία. Ένα ζήτημα, που επί σειρά ετών ζητά η γείτονα Χώρα και αγαπημένος συνεργάτης της Γερμανίας.
Βέβαια, παρακολουθώντας κανείς την δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού, σχετικά με την προάσπιση των συνόρων από τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις, αυτό, ακούστηκε σαν ψίθυρος.
Αυτός ο ψίθυρος, ήταν αρκετός οι Ευρωπαίοι δανειστές να δείξουν για μία ακόμη φορά τα δόντια τους και να εκβιάσουν, για μία ακόμη φορά, την οικονομία της Χώρας, καθυστερώντας, όπως συνηθίζουν, την υποδόση του 1 δισεκατομμυρίου.
Αντιλαμβάνεται ακόμη και ο ποιο αδαής ποιο είναι το σχέδιο των ευρωπαίων εταίρων. Να μείνουν οι μετανάστες στην Χώρα μας και για να το πετύχουν αυτό δεν μένει μόνο ο εκβιασμός. Αυτό κάνουν.
Δυστυχώς, εκεί οδήγησαν την χώρα οι εσφαλμένες οικονομικές πολιτικές.
Ο Πρωθυπουργός πλέον της Ελλάδος δεν έχει την δυνατότητα να πει ούτε ψιθυριστά το όχι στην βαρβαρότητα και στον ωμό εκβιασμό.