Η Adriana Lima και η Alessandra Ambrosio αποτελούν τα «δυνατά χαρτιά» της Victoria’s Secret πάνω από μια δεκαετία.

Φέτος όμως και οι δύο «άγγελοι» έλειπαν από την ετήσια φωτογράφιση με μαγιό της διάσημης εταιρείας εσωρούχων στο Saint Bath, με αποτέλεσμα να πυροδοτούνται οι φήμες ότι τελικά κρέμασαν τα φτερά τους.

Αντίθετα τα άλλα αγγελάκια, Candice Swanepoel , η Lily Aldridge και Behati Prinsloo καθώς και το νέο «αίμα» των αγγέλων που προστέθηκαν φέτος, πραγματοποίησαν κανονικά τη σέξι φωτογράφιση που γίνεται κάθε χρόνο σε εξωτικές παραλίες, αμέσως μετά το ετήσιο φαντασμαγορικόο σόου του διάσημου οίκου εσωρούχων.

Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, σύμφωνα με την γαλλική Vogue, είναι άφαντος και δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις για την απουσία των διάσημων κοριτσιών.

Η ίδια η Ambrosio πριν μερικά χρόνια είχε δηλώσει ότι δεν σκέφτεται να σταματήσει να είναι« άγγελος» και θα συνεχίσει για όσο το σώμα της «ακολουθεί» και μπορεί να ανταποκριθεί. Από την άλλη η Βραζιλιάνα συνάδερφός της Adriana Lima είχε δηλώσει: «Δεν συμφωνώ με την Alessandra και φυσικά κάποια στιγμή θα κρεμάσω τα φτερά μου και είμαι πολύ συνειδητοποιημένη με την ιδέα. Δεν θα είμαι για πάντα «άγγελος» η ζωή προχωράει μπροστά και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς».

Επίσης το αξιοπερίεργο είναι ότι φέτος οι αναρτήσεις στα social media, από την εν λόγω φωτογράφιση στο Saint Bath, είναι φειδωλές σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Αντίθετα οι δυο «βετεράνοι »της Victoria’s Secret ήταν παραπάνω από ενεργές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς εξελισόταν η φωτογράφιση. Η μεν Lima ανέβαζε φωτογραφίες με τον νέο της έρωτα Joe Thomas και η Ambrosio ανέβαζε φωτογραφίες από μια φωτογράφιση που έκανε στη Νέα Υόρκη.
image
image (1)