Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League και η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τον κόσμο των «κυανέρυθρων» να βρεθεί στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο φίλαθλος κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης για την ενίσχυση των προσπαθειών των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Παρασκευή μέχρι τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι από τους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους. Το Σάββατο ενισχύουμε την ομάδα μας, η οποία διαγράφει εντυπωσιακή πορεία την φετινή περίοδο.

Προστατεύουμε το γήπεδό μας, καθώς οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου είναι ιδιαίτερα σκληρές και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να χαλάσει την γιορτή μας.

Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ».