Ήταν κάθετος ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με τα παιγνίδια που εγκαταστάθηκαν στον χώρο του Αι Βασίλη λέγοντας πώς είναι αποκλειστικά ευθύνη του Λυκείου Ελληνίδων και ότι φυσικά δεν έχει καμία ανάμειξη με τις τιμές των αγαθών που πουλιούνται στην γειτονιά.

Δεν έκρυψε την ικανοποίηση του όπου όπως ο ίδιος είπε μετά από εξαντλητική δουλειά του κέντρου πολιτισμού, ο στολισμός και η αρωγή προς το Λύκειο Ελληνίδων στην γειτονιά του Αι Βασίλη, αυτή είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα Ξανθιωτόπουλα να περάσουν ευχάριστα μεταλαμπαδεύοντας έτσι την δική τους χαρά στους γονείς.
Μιλώντας για τους καλλιτέχνες που θα παρουσιαστούν τις ημέρες και θα διασκεδάσουν τον κόσμο, ανέφερε ότι πέτυχαν τις καλλίτερες δυνατές τιμές που μπορούσαν.
Μιλώντας για τον τίτλο που δόθηκε στις εκδηλώσεις των ΘΛΕ «Σαν παλιό σινεμά» ανέφερε ότι ήταν τελική επιλογή του δημάρχου και το κόστος θα κινηθεί περίπου στα περσινά επίπεδα και έκανε λόγο για την ομοψυχία που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης του Κέντρου Πολιτισμού και των υπαλλήλων –συνεργατών του, τονίζοντας ότι σε συνδυασμό με τους εθελοντές της Ξάνθης που είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, επιτυγχάνονται πράγματα που διαφορετικά δεν θα μπορούσε ο δήμος από μόνος του να πετύχει.
Μιλώντας για την αδειοδότηση του Αμφιθεάτρου που τόσο επικρίθηκε από διάφορους, ανέφερε ότι τελειώνει η διαδικασία της αδειοδότησης ευελπιστεί μέχρι τέλους Ιανουαρίου και είναι βέβαιος ότι θα φιλοξενεί κάθε ημέρα και από μία εκδήλωση.
Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.