Μιλώντας για την φορολόγηση των στηλών στα τυχερά παιγνίδια του ΟΠΑΠ ο πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων Ξάνθης Ροδόπης Γιώργος Αρσένης είπε ότι η κυβέρνηση προκειμένου να βρει τα περίφημα ισοδύναμα για την ιδιωτική εκπαίδευση διάλεξε τον εύκολο δρόμο, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα ηλεκτρονικά τυχερά παιγνίδια τα οποία φορολογούνται κατά δήλωση τους.
Μίλησε για αφορολόγητους τζίρους στα εν λόγω ηλεκτρονικά τυχερα παιγνίδια και για τον άδικο τρόπο φορολόγησης του άμεσα ελεγχόμενου για τα έσοδα του τυχερού παιγνιδιού.
Μετά και την επιβολή του πρόσθετου και άδικου φόρου στο κίνο και το στοίχημα βλέπει το κλείσιμο 1500 μικρομεσαίων επιχειρήσεων πανελλαδικά που απασχολούνται πάνω από 4.500 άτομα, που θα πάρουν τον δρόμο της ανεργίας σημειώνοντας πώς ήδη η πτώση του τζίρου αγγίζει το 50%.
Τέλος πιστεύει ότι επειδή αυτό το μέτρο είχε έρθει και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις οι οποίες τον απέσυραν μετά από τετράμηνο γιατί είδαν ότι το κράτος δεν είχε τα αναμενόμενα έσοδα αφού οι πολίτες έπαψαν να παίζουν, ευελπιστεί να το καταλάβει και η παρούσα κυβέρνηση και να αποσύρει αυτόν τον άδικο νόμο. Διαφορετικά τόνισε θα μπούνε λουκέτα.