Έχοντας στο… τσεπάκι της ήδη την πρόκριση στο Top 16 της Euroleague η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στοχεύει σε νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο απόψε (22.00, Novasports 2), προκειμένου να «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας διάγουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας τρέχοντας σερί 11-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη(5-0 είναι το σερί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση) θέλει το ροζ φύλλο απέναντι στην ουραγό ιταλική ομάδα, ώστε αν η Λαμποράλ Κούτσα ηττηθεί από τη Λιμόζ, να είναι και μαθηματικά πρώτος.

Ο Σφαιρόπουλος σε ακόμη ένα παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη ο αρχηγός τους στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού εναντίον της Λαμποράλ Κούτσα, την περασμένη Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερος είναι ο αγώνας για τον Χάκετ, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του για δεύτερη φορά, ενώ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο ΣΕΦ ο Λαφαγιέτ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρμάνι Μιλάνο προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Αναντολού Εφές και τελευταία φαίνεται να έχει ανεβάσει στροφές και γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται προσοχή.

Βέβαια ο σοβαρός Ολυμπιακός λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους Ιταλούς και θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης