Στην Ξάνθη θα βρεθεί αύριο το βράδυ και στον κινηματογράφο ODEON ο σκηνοθέτης της ταινίας με τίτλο «Ουζερι Τσιτσάνης» Μανούσος Μανουσάκης όπου και στις 20.00 θα παρουσιάσει την ταινία του.
Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη που στις 3 Δεκεμβρίου 2015 θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη. Στην αρχή του τρέιλερ ακούγεται ένας πυροβολισμός και η φράση «ο κόσμος σκοτώνεται κάθε μέρα».
Η δραματική ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη (Ουζερί Τσιτσάνης από τις εκδόσεις Πατάκης), και παρουσιάζει μια μυθιστορηματική ανάπλαση της εποχής. Η ιστορία διαδραματίζεται στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη (1942-1943), με τον έρωτα δύο νέων ανθρώπων, του Γιώργου και της Εστρέας, ενός Χριστιανού και μιας Εβραίας, να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μέσα από μια περιπετειώδη ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, ξεδιπλώνονται η ιστορία της κατεχόμενης Θεσσαλονίκης και της εβραϊκής της κοινότητας, αλλά και τα πιο δημιουργικά χρόνια του Βασίλη Τσιτσάνη στο ιστορικό Oυζερί Τσιτσάνης, όπου συνέθεσε τα πιο γνωστά του τραγούδια, μεταξύ αυτών και την πολύ-τραγουδισμένη «Συννεφιασμένη Κυριακή».
Τον Βασίλη Τσιτσάνη ερμηνεύει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου,τον Γιώργο ο Χάρης Φραγκούλης,την Εστρέα η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και τη Λέλα η Βασιλική Τρουφάκου.