Σε θρίλερ μεταβλήθηκε τελικά η υπόθεση παράσυρσης πεζής και ο θάνατός της στο ύψος του εργοστασίου ΤΕΞΑΝ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι είδαν το θύμα το πρωί να βαδίζει στο Τύμπανο, το μεσημέρι στις παρυφές της Ξάνθης να ψάχνει το Ζλάτογκραντ, για να καταλήξει τα μεσάνυχτα να βαδίζει σαν σκιά μέσα στην νύχτα που θορύβησε αρκετούς οδηγούς ΙΧ που κινούνταν στην περιοχή στο σημείο όπου τελικά η 41χρονη την παρέσυρε μέσα στην νύχτα, όπου και κατέληξε.
Εκτιμάτε ότι η 48χρονη υπήκοος Βουλγαρίας μάλλον δεν έστεκε στα λογικά της.
Η νεαρή οδηγός 41ός ετών σοκαρισμένη από το συμβάν ακόμη, όπως μας λένε η αστυνομικές μας πηγές , δεν έχει συνέρθει.
Γύρω στις δώδεκα το βράδυ διερχόμενο όχημα όπως μας λένε οι πληροφορίες είδε μία σκιά στη μέση του δρόμου.
Όταν ο οδηγός επέστρεψε σε λίγο βρήκε έναν άλλο οδηγό να στέκει πάνω από το ακίνητο κορμί της άτυχης και σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη πάνω από έξη οχήματα και μοτοσικλετιστές και αυτοκίνητα της ασφάλειας κατέφθασαν λίγο μετά το δυστύχημα.
Οι έρευνες απ ότι μας είπε η πηγή μας συνεχίζεται.
Ειδοποιηθήκαμε αργά το βράδυ, από φίλο διερχόμενο ΙΧ, ότι σε εκείνο το σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τον λόγο… δεν αναφέραμε τίποτε έως ότου το πρώτο δελτίο της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης έριχνε το πρώτο φώς στην υπόθεση ώσπου η ανάκριση και η έρευνα των αστυνομικών κατά την διάρκεια της νύχτας και όλης της ημέρας της χθες, σχεδόν ολοκλήρωσε την εικόνα του ατυχούς δυστυχήματος.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΟΜΙΑΣ

Την 30-11-2015 το βράδυ, στο 11ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 41χρονη ημεδαπή, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 48χρονη, υπήκοο Βουλγαρίας, η οποία κινούνταν πεζή.

Η 48χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.