Δυστυχώς για την Χώρα μας ο πολιτικός χρόνος που η κυβέρνηση ψάχνει με αγωνία εξαντλείται και όσο δεν συναινεί σε οικουμενική κυβέρνηση με Υπουργούς τεχνοκράτες, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ο κ. Τσίπρας πλέον, πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα που πλήρωσε τον Σαμαρά. Αφού γκρέμισε την κυβέρνηση Σαμαρά, έβγαλε από τον «κόρφο» του την αριστερή πτέρυγα μετά το δημοψήφισμα, υποσχέθηκε όχι μνημόνιο και έφερε το τρίτο και φαρμακερό, πούλησε τις τράπεζες σε εξευτελιστική τιμή, τράπεζες οι οποίες ανακεφαλαιοποίθηκαν με χρήματα των φορολογουμένων και φέρνει το ασφαλιστικό προς ψήφιση.
Έδωσε στην Τουρκία με το μεταναστευτικό ότι έδωσαν όλοι οι ευρωπαίοι, χωρίς όμως να πάρει αυτό που φυσιολογικά θα έπρεπε να ζητήσει, δηλαδή την απομάκρυνση των δυνάμεων κατοχής από την Κύπρο, ενόψει των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
Πλέον η ψήφιση του ασφαλιστικού θα τον φέρει μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα.
Ακούγονται φωνές ότι δεν θα το ψηφίσουν και αυτό το ξέρει και ο ίδιος. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η πρόταση προς τους άλλους αρχηγούς για στήριξη γιατί γνωρίζει ότι δεν έχει την δεδηλωμένη και είναι θέμα χρόνου να φανεί.