ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΗ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ

Είναι μία ακόμη σκληρή πραγματικότητα η κλιματική μετανάστευση, η αύξηση της στάθμης των ωκεανών με ότι αυτό συνεπάγεται, η ερημοποίηση περιοχών της γης και η προσπάθεια πλέον που πρέπει να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο για να επανέλθει η γη, αν προλαβαίνουμε, στα επίπεδα του προηγουμένου αιώνα.
P1330834
Με μία πολύ σοβαρή προσπάθεια οι παιδαγωγοί Νικολέτα Γκοδοσίδου, ο Μπόσκου Γεώργιος και ο Νίκος Κοσμίδης φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «ΦΛΑΣ στην Επικαιρότητα» του XanthiChannel με τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο, προσπαθούν στην ευαίσθητη ηλικία των 3-5 ετών, να εμφυσήσουν την αγάπη και την προστασία του περιβάλλοντος.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΚΟΔΟΣΙΔΟΥ
Στην εκπομπή ακούστηκαν πολύ σημαντικά πράγματα για τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα του φαινομένου του θερμοκηπίου, τα πολύ μεγάλα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την απόφαση των ποιο πλούσιων χωρών για την μείωση των ρύπων και κυρίως γιατί οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν από πολύ μικρή ηλικία, την αξία της διαφύλαξης του Περιβάλλοντος ως κόρη οφθαλμού.
Η κυρία Νικολέτα Γκοδοσίδου έκανε αναφορά στο γεγονός ότι οι παιδικές ηλικίες μπορούν εύκολα να αφομοιώσουν την αγάπη για το περιβάλλων, κυρίως όμως για την προστασία τους.
Ο κ. Νίκος Κοσμίδης μίλησε για το υπαρκτό πλέον πρόβλημα της κλιματικής μετανάστευσης και έφερε σαν παράδειγμα της ερημοποιημένης πλέον Αφρικής όπου πλέον οι άνθρωποι υποχρεώνονται να μετακομίσουν γιατί η βίαια παρέμβαση του ανθρώπου στην φύση, την νέκρωσε.