Την τρίτη φετινή της νίκη σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ που στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε εντός έδρας με 2-0 επί του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τους 15 βαθμούς με την δεύτερη εντός έδρας επιτυχία της και κοιτάζει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση του «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» τα σημείωσαν οι Νιέτο (17’) και Ράνος (42’).

Το φιλμ του αγώνα
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 16’ ο Βιγιάλμπα βγήκε σε θέση βολής αλλά ο Τσέναμο έδιωξε σε κόρνερ. Στο 17’ ο Έλτον έκανε την πάσα στον Νιέτο κι αυτός από πλάγια με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 33’ το σουτ του Καραμάνου πέρασε άουτ. Στο 40’ η σέντρα του Τριάδη κατέληξε στα χέρια του Παπαδόπουλου. Στο 42’ ο Ράνος σκόραρε με προβολή μετά τη σέντρα του Ντιμιτρόφ κάνοντας το 2-0. Στο 45’ το πλασέ του Κόρμπου κατέληξε στα χέρια του Τσέναμο. Στο 47’ το σουτ του Έλτον μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ερέα βρέθηκε σε θέση για γκολ μετά την πάσα του Ράνου αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 56’ το σουτ του Ντιμιτρόφ μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 65’ το σουτ του Αλσαριφάντ μπλόκαρε ο Τσέναμο ενώ ο Τριάδης στο 70ό λεπτό καθυστέρησε μετά την πάσα του Ντιμιτρόφ και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 76’ η κεφαλιά του Λισγάρα δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα και στο 78’ το σουτ του Μητρόπουλου μπλόκαρε ο Τσέναμο. Στο 87’ την κεφαλιά του Ρισβάνη μετά τη σέντρα του Μητρόπουλου μπλόκαρε ο Τσέναμο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Καρατζίκα (ΕΠΣ Αθηνών) – Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών. Έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Βλάχο (3’), Κόρμπο (38’), Ράνο (41’), Μπακασέτα (50’), Οικονόμου (83’), Ερέα (88’).

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων.

SKODA ΞΑΝΘΗ Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας (21’ λ.τρ. Ντιμιτρόφ), Φλίσκας, Λισγάρας, Λουσέρο, Έλτον (77’ Φάρκας), Μπαξεβανίδης, Ερέα, Ράνος, Νιέτο (37’ λ.τρ. Τριάδης).

Πανιώνιος Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Καραμάνος (52’ Μητρόπουλος), Μπουμάλ (63’ Μασούρας), Οικονόμου, Μπακασέτας, Σιώπης (46’ Αλσαριφάντ), Βιγιάλμπα, Βλάχος, Ρισβάνης.