Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου από τις 8:00 μέχρι και τις 10:00 το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης θα απαντήσει στα ερωτήματα των εθελοντών όλης της χώρας.

Σε φάση ανασυγκρότησης το Ποτάμι αφού σε πολλές περιοχές και κυρίως στην Ξάνθη, το κόμμα ή η κίνηση, όπως ονόμασαν τον πολιτικό σχηματισμό, στερείται βάσης.
Σε αναζήτηση του πολιτικού του λόγου, όπως μαθαίνουμε και την χάραξη νέων θέσεων, αναζητεί το κόμμα.
Παρ όλο που τα κοινοβουλευτικά του στελέχη έχουν μία δυναμική μέσα στην Βουλή, ο κόσμος όμως που στήριξε αυτήν την πολιτική πρωτοβουλία «ανασκουμπώνετε» με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι να ψάχνουν την ιδεολογική ταυτότητα του Κόμματος με ότι αυτό συνεπάγετε.
Σε αυτήν την φάση όπου πολλά λέγονται για επικείμενες εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ψάχνει στελέχη τα οποία δεν θα είναι εθελοντές, αλλά στελέχη τα οποία θα έχουν κομματική υπόσταση.
Στην Ξάνθη, μετά τις τελευταίες εκλογές, όπου η συμμετοχή των στελεχών κατά την προεκλογική περίοδο, ήταν στην ουσία ανύπαρκτη, όπου εκτός από βασικά στελέχη, απαιτείται η ενίσχυση των υπαρχόντων με ποιο ξεκάθαρες κομματικές προτάσεις.
Διαφορετικά στις επόμενες εκλογές, όπου μάλλον θα «σκάσουν» πολύ ποιο σύντομα απ ότι αναμένετε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, οι ψηφοφόροι του Ποταμιού θα επιστρέψουν στα μαντριά τους αφού η αριστερίστικη πολιτική φιλολογία μάλλον γίνεται παρελθών.