Παρουσίαση του Έργου ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του έργου «ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», στο πνευματικό κέντρο Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου.
Το έργο ένα πρωτοποριακό σύστημα τηλεφροντίδας για τους Δημότες και αποτελεί την κορύφωση των προσπαθειών του Δήμου, για την ανάπτυξη συστημάτων που θα συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας, στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Βοήθεια στο Σπίτι, την κατάρτιση και εκπαίδευση των Πολιτών στα συγκεκριμένα θέματα, στην εξοικονόμηση πόρων με χρήση νέων τεχνολογιών και στην είσοδο σε μια νέα εποχή.
7.P1010093_f SM
Η προσέλευση και το ενδιαφέρον των Δημοτών ήταν πολύ μεγάλη. Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των εταιρειών που ολοκλήρωσαν το έργο, τους Δημότες και έκανε την παρουσίαση του έργου, τονίζοντας ειδικά την δυνατότητα των δημοτών να παρακολουθούν δωρεάν παραμέτρους της υγείας τους με τα σύγχρονα μέσα.
Τεχνικός της εταιρείας εξήγησε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας υλοποίησης και με παραδείγματα ενημέρωσαν τους Δημότες για τον τρόπο που θα μπορούν οι ίδιοι να εξετάζονται και να έχουν πρόσβαση στις Ιατρικές τους εξετάσεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ. κ. Χουσείν Ογλού Σουνάι, Χρυσόστομος Κοτόπουλος, Στέργιος Κουραμίδης, Πρόεδροι Κοινοτήτων και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου οι οποίοι και έκαναν πολλές ερωτήσεις στον τεχνικό υλοποίησης του έργου και τις διαδικασίες.