Με τα μελανότερα λόγια περιέγραψε το ταξίδι της τηλεθεάτρια της εκπομπής «ΦΛΑΣ στην Επικαιρότητα» από τις Σέρρες, η οποία είχε την ατυχία να υποστεί όλες τις βρωμιές και τις δυσωδίες που αναδύονταν από τις κλειδωμένες τουαλέτες του δρομολογίου.
Μάλιστα η τηλεθάτρια ανέφερε και το δρομολόγιο της εν λόγο αμαξοστοιχίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο αριθμός του δρομολογίου ήταν το νούμερο 600. Η ίδια μπορεί να είχε την τύχη να κατέβει στις Σέρρες όμως, όπως σημείωσε, μέσα στην αμαξοστοιχία υπήρχαν και ξένοι επιβάτες με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. «Φαντάζεσθε τι εικόνα αποκόμισαν οι ξένοι επιβάτες; Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον ΟΣΕ να προσβάλλει την Χώρα μας;» είπε με αγανάκτηση η τηλεθεάτρια.
Την μεγαλύτερη αηδία ένοιωσε επιβάτιδα του ΟΣΕ η οποία όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «ΦΛΑΣ στην Επικαιρότητα», αφού ανέβηκε στο τραίνο από Θεσσαλονίκη μετά από μία ώρα καθυστέρηση με προορισμό τις Σέρρες, ένοιωσε, όπως καταγγέλλει την αηδία της ζωής της. Διότι εκτός από το ότι ο χώρος επιβατών ήταν βρώμικος, οι τουαλέτες ήταν κλειδωμένες και ανέδιδαν μία πρωτόγνωρη μυρουδιά και τα υγρά από τις υγρές ακαθαρσίες έβγαιναν από την πόρτα και στον διάδρομο.