Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου έκλεισε ήδη 3 χρόνια κοινωνικής προσφοράς στο Νομό Ξάνθης.
Με την ευκαιρία αυτή , την Τετάρτη 11/11/2015 στις 18.00 μμ διοργανώθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου , εορταστική εκδήλωση με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος και των εθελοντών Ιατρών, Φαρμακοποιών, Κοινωνικών λειτουργών και Νοσηλευτών του Ιατρείου.
Ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη , όπου παρουσίασε το σημαντικό έργο που επιτέλεσε το Κοινωνικό Ιατρείο κατά την περίοδο αυτών των τριών ετών καθώς και την αναγκαιότητα συνέχισης του έργου του. Τέλος ευχαρίστησε τους Ιατρούς , Φαρμακοποιούς , Νοσηλευτές , Κοινωνικούς λειτουργούς και λοιπούς εθελοντές για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους , καθώς και όλους τους Ξανθιώτες για την πρωτοφανή βοήθεια στη προσφορά φαρμάκων.
Το Κ.Ι.Φ παρείχε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 5.000 ανασφάλιστους συμπολίτες μας μέχρι σήμερα , και πρέπει να συνεχίσει το κοινωνικό του έργο με την βοήθεια των εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών , αλλά και όλων των συμπολιτών μας , αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διέρχεται η χώρα μας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο στεγάζεται στην Πλατεία Μητροπόλεως και λειτουργεί Δευτέρα και Πέμπτη καθώς και την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα , ώρες 15.00-17.00.
Μπορείτε να προσφέρετε φάρμακα και λοιπό υγειονομικό υλικό είτε στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Ιατρείου κατά τις ώρες λειτουργίας του είτε στους Ιερούς Ναούς και το Γραφείο της Ιεράς Μητροπόλεως.