Συνελήφθησαν χθες (15-11-2015), στην Ορεστιάδα και την Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 25 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2,9 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν άλλες δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων και τρία (3) χαρτάκια εμποτισμένα με LSD.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο βράδυ, στην Ξάνθη, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,9 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης.