Σαν βόμβα έσκασε στα γραφεία της xanthitimew.gr τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι το κλειστό γήπεδο του Δήμου (ΔΑΚ), ο εργολάβος ο οποίος εκτελούσε έργα στον χώρο, επειδή δεν πληρώθηκε, άλλαξε τις κλειδαριές και κλείδωσε τους αθλητικούς συλλόγους απέξω.
Το πρωί της Παρασκευής συνομιλήσαμε με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Λομβαρδέα και του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει ή όχι το συμβάν.
Ό ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο χώρος, καλώς είναι κλειδωμένος αφού δεν παρελήφθη το έργο και άρα θεωρείτε εργοτάξιο.
Του ζητήσαμε να μας πει αν ευσταθεί η καταγγελία και ανέφερε ότι ο ίδιος ο εργολάβος ζήτησε να έρθει η επιτροπή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες για να κάνει διοικητική παραλαβή προκειμένου να πληρωθεί.
Το τεχνικό κλιμάκιο πήγε νωρίτερα απ ότι περίμενε ο εργολάβος και βρήκε κάποιες μικρές ατέλειες με αποτέλεσμα να μην γίνει η διοικητική παραλαβή του έργου και λογικό είναι παρ ότι το έργο εκτός από τις μικρές ατέλειες να έχει τελειώσει να παραμένει κλειστό.
Τέλος όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Αντιδημαρχος σε μία εβδομάδα το αργότερο θα έχει παραδοθεί το έργο και έτσι οι σύλλογοι θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο.