Επίσκεψη στο Διοικητή τη Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κο Γεώργιο Λιάκο πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας.

Επίσκεψη στο Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κο Γεώργιο Λιάκο πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας.

Στη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ντενησιώτης Ιωάννης , έφεδρος ταγματάρχης (Π.Ζ),παρουσίασε στο Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κο Γεώργιο Λιάκο τις δραστηριότητες του συνδέσμου τονίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του. Παρουσιάστηκαν οι στόχοι του συνδέσμου και ζητήθηκε από το Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών η συμπαράστασή του.

O Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών με σαφή γνώση του εφεδρικού κινήματος τόνισε με φιλικότατη διάθεση ότι θα είναι πάντοτε κοντά μας στο δύσκολο και πατριωτικό έργο μας. Θα εξετάσει τα θέματά μας και θα δώσει λύσεις , ώστε ο σύνδεσμός μας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας ευχαριστεί εγκάρδια το Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κο Γεώργιο Λιάκο για την άριστη φιλοξενία του.