Τον τελευταίο καιρό φήμες θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα να χωρίζουν. Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή μιλώντας στη «Real life» ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

«Δεν έχουν χωρίσει. Είναι μια χαρά μαζί και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη σχέση τους», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού συμπληρώνοντας: «Όλα όσα γράφονται και λέγονται είναι αστεία. Δεν ισχύει τίποτα. Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα είναι μαζί, αλλά δεν κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις γιατί κάποιος πρέπει να είναι μαζί με τον Αναστάση… Επιπλέον, η Κατερίνα πρόσφατα έπιασε δουλειά σε κεντρικό πολυκατάστημα στην Κηφισιά και έτσι μοιράζονται τον χρόνο που παίρνουν με τον γιό τους» αποκάλυψε πηγή απ’το περιβάλλον τους στην εφημερίδα.

Απ’την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντάει κι εκείνος στις φήμες, λέγοντας: «Πραγματικά, έχω βαρεθεί να το βλέπω να γράφεται. Πήγα για επαγγελματικούς λόγους σε δύο ταξίδια με το ραδιόφωνο, γιατί κάναμε από εκεί εκπομπή. Είναι όλα καλά με το παιδάκι και την σύντροφο μου».