Με νίκες συνέχισαν οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης καθώς επικράτησαν εκτός έδρας της ΕΠΣ Θράκης και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 2 αγώνες.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε στη 13.00 και ήταν για την κατηγορία των Παίδων, οι παίχτες του Απόστολου Κουτρουλού άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Μανίσογλου που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μολώνη.
Η ισοφάριση ήρθε στο 52ο λεπτό με τον Στοϊνοβιτς να κερδίζει το πέναλτι και να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο επίλογος όμως ήταν για τους Ξανθιώτες που με δυο τέρματα του Κοτόπουλου στο 65ο και 79ο λεπτό πήραν την νίκη με σκορ 1-3 φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες.
Οι συνθέσεις ων ομάδων
ΕΠΣ Θράκης: Κοτσάκης, Τζελέπηςζ(46 Παύλου), Φερετιν, Γιουρτσίδης, Καλογρανάς, Δάλκος, Μεμέτ(55 Χουσεΐν), Αποστολίδης(50 Αλή), Θεολόγου, Στοΐνοβιτς, Σεμερτζή.
ΕΠΣ Ξάνθης: Μαστορίδης, Μπάτζιος, Γκασπαριάν, Μπαζοΐδης, Βασιλειάδης, Κοκκαλας (24 Μπαργκαν), Μανισόγλου, Νομικός, Μολωνης(79 Νεοφυτίδης), Ευθυμιάδης(67 Μαρκοσιάν), Κοτόπουλος
Στο παιχνίδι των Νέων, οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν από το πρώτο ημίχρονο με 0-2 και κατάφεραν να το διατηρήσουν έως το τέλος και να προσθέσουν την 2η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο ενεργητικό τους. Στο 31ο λεπτό ο Χατζηπατέρας και στο 35ο λεπτό Χατζηκυρίακος έκαναν το 0-2.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΠΣ Θράκης: Μουσταφά, Δημητρίου, Αραμπατζής(46 Μολλά Μουσταφά), Μεχμέ αλη, Μυστικός, Γεωργίου, Πετρίδης, Ντοβγκοπολοβ(75 Χουσεΐν Α), Μιντιούρης, Χουσεΐν, Αζήζ,
ΕΠΣ Ξάνθης: Βαρελάς, Πελτέκης, Χιώτης (90 Λαζαρίδης), Δασκαλόπουλος, Ξενιτίδης , Μπαργκαν, Μαρκοσιάν(84 Ρεφικόγλου), Μαμαλιγκατζής, Χατζηκυρίακος, Χατζηπατέρας, Παπαδόπουλος (60 Μπριζολάκης).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ