Ο ΣΥΡΙΖΑ υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων. Πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι

Σε μία συζήτηση «εφ όλης» ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Γιάννης Μπούτος, καυτηρίασε τα πολύ σκληρά μέτρα που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα συνήθη υποζύγια. Μιλώντας για την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό για να του αρπάξει την ψήφο, τονίζοντας ότι πλέον η φοροδοτική ικανότητα του πολίτη έχει μηδενιστή.
Μιλώντας για τις «σκληρές» διαπραγματεύσεις που έκανε η κυβέρνηση ανέφερε ότι αυτές έγιναν το τελευταίο 24ωρο πριν εφαρμοστούν τα μέτρα. Όλον τον υπόλοιπο καιρό, σημείωσε, ήταν σε ταξίδια αναψυχής όλοι οι συμμετέχοντες μετά του Βαρουφάκη.
Έκανε αναφορά στην παρουσία του στην συνάντηση που έγινε προχθές στο εργατικό κέντρο των αγροτοκτηνοτρόφων λόγω των ιδιαίτερα σκληρών μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση προς ψήφιση. «Τελειώνει τους αγρότες οι κυβέρνηση» είπε.
Χαρακτήρισε θρασύτατους τους υπουργούς της κυβέρνησης και ότι οι ίδιοι δεν πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. «Όλα αυτά που λένε είναι ανεφάρμοστα και την πληρώνει ο λαός. Οι άνθρωποι είναι λαϊκιστές χειρίστου είδους».
Στην συνέχεια ο Γ. Μπούτος ανέφερε ότι βλέπει πολύ σύντομα εκλογές γιατί απλούστατα αυτό το είδος της διακυβέρνησης δεν οδηγεί πουθενά.
Ακολούθως ανέφερε ότι πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι και ότι δεν βλέπει φώς στο τούνελ λέγοντας χαρακτηριστικά. «Εμείς εδώ στην επαρχία ακόμη βαστάμε κάπως, αν όμως ζήσει κανείς στις μεγάλες Ελληνικές πόλεις θα καταγράψει την ανέχεια και την πείνα που υπάρχει τριγύρω. Η κατάσταση γίνεται βάρβαρη πλέον και η κοινωνική έκρηξη δεν είναι μακριά. Χτίζουμε ασφαλιστικά συστήματα άλλων χωρών με τα φτηνά εργατικά χέρια που στέλνουμε ως χώρα και η Χώρα μας θα καταντήσει μία εξαθλιωμένων συνταξιούχων. Αυτήν την Χώρα θέλουμε»;