Η Έλενα Παπαρίζου βίωσε τη δόξα και την αναγνωρισιμότητα, από πολύ μικρή ηλικία, που άλλοι στη θέση της, θα είχαν καβαλήσει ένα καλάμι πολλών μέτρων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια όμως, βρήκε τον τρόπο να παραμείνει προσγειωμένη, ενώ σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν» αποκάλυψε πώς έχει βιώσει μεγάλη πίκρα.

Τα όνειρά σου έχουν εκπληρωθεί;

«Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου είναι να ασχοληθώ με το τραγούδι. Μετά από εκεί είχα πολλά και διάφορα οράματα, που άλλα μου πέτυχαν και άλλα όχι. Είμαι προσγειωμένη και δέχομαι τα πράγματα όπως έρχονται στη ζωή μου».

Πώς κατάφερες να μείνεις προσγειωμένη, όταν σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε η επιτυχία, η δόξα;

«Όσο πιο απλά είναι τα πράγματα στη ζωή μας, τόσο πιο καλά και τόσο πιο ευτυχισμένοι είμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάω ισορροπίες στη ζωή μου και ίσως είναι το πιο δύσκολο, θέλει δουλειά, δεν γίνεται από μόνο του. Καμιά φορά, αν πικραθείς, μπορεί να σου βγάλει κι έναν άλλο εαυτό. Αυτό πρέπει να προσέχουμε».

Ένιωσες πίκρα;

«Βέβαια έχω νιώσει πίκρα, σαφώς. Από την άλλη μεριά, χαίρομαι, που την έχω βιώσει κι εύχομαι να με έχει κάνει καλύτερη ως άνθρωπο. Να κοιτάζω να προφυλάσσομαι, να μη μου ξανασυμβεί. Προσπαθώ πραγματικά να μην επαναλαμβάνω τα λάθη μου κι αυτό είναι δύσκολο».