Την Ξάνθη επισκέφτηκε χθες ο Άδωνης Γεωργιάδης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ.
Αξίζει να τονιστεί ότι όλοι οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του δεν έκαναν τον κόπο να επισκεφτούν την περιοχή παραμένοντας αγκυλωμένοι στην παλαιοκομματική ρήση που λέει ότι οι άλλοι πρέπει να πάνε σε αυτούς και όχι αυτοί στους άλλους.
Λιτός, άμεσος, δυναμικός, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε ο Α. Παυλικιάνος κατά την διάρκεια της φιλοξενίας του στο studio του XANTHI Channel.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε ότι σκοπός του είναι με την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος να ενώσει και όχι να χωρίσει τους ψηφοφόρους του κόμματος. «Εγώ στα δύσκολα ήμουν π[πάντοτε παρόντας. Δεν λιποψύχησα και δεν κρύφτηκα από κανέναν».
Κάνοντας αναφορά για την δήλωση ομοψυχίας των συνυποψήφιων είπε ότι αυτό είναι το ζητούμενο και όποιος από τους 4 εκλεγεί θα τον ακολουθήσει ως πιστός στρατιώτης. Αν όμως ο κόσμος των εμπιστευτεί τότε ο Τσίπρας θα χάσει τον ύπνο του, ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι ο Τσίπρας, κορόιδεψε τους Έλληνες πολίτες. Χαρακτήρισε τα μέτρα-προαπαιτούμενα- του κ. Τσίπρα, λαιμητόμο πάνω στο σβέρκο των Ελλήνων και η βαριά φορολογία θα είναι η ταφόπλακα των Ελλήνων αγροτών που είναι ένας από τους πυλώνες της ανάπτυξης στον τόπο μας.
Του θέσαμε υπ όψη ότι την Κυριακή το βράδυ στην Γαλάνη γίνεται μία εκδήλωση προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να εγχειριστεί ένα νέο κορίτσι 21 ετών στην Γερμανία πόσο συμβατό με το κράτος πρόνοια είναι αυτό;
Η απάντηση του. «Όταν εγώ ήμουν Υπουργός Παιδείας ανεξάρτητα από την υγειονομική ασφάλεια αυτών των ανθρώπων παρενέβαινα πάντοτε και δεν υπήρχε περίπτωση να μη σταθώ πλάι του και πλάι στους γονείς τους. Δυστυχώς είναι ανάλγητοι ορισμένοι που υπηρετούν την κοινωνία».