GAME OVER Νομίζω πως ήρθε η ώρα να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, να πάψουμε να παίζουμε με τις λέξεις και να αδιαφορούμε για τα γεγονότα. Το παιχνίδι στη Θράκη οδεύει προς το τέλος του,… Read more. Υπογραφή Σεμπαετίν Καραχότζα.
Πολύ ξεκάθαρο το άρθρο του συναδέλφου Σειμπαετίν Καραχότζα που φιλοξενούμε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα XanthiTimes.gr και που κάνει αναφορά στην δράση της Άγκυρας στην Θράκη με την σιωπηλή ανοχή των τοπικών αρχόντων, προκειμένου αυτοί να καθίσουν στις καρέκλες της εξουσίας.
Το έχουμε πει επανειλημμένα και θα το ξαναπούμε. Το πρόβλημα δεν είναι η Άγκυρα όπου μέσω του Προξενείου της και του μεγάλου του προϋπολογισμού πληρώνει πάνω από 2000 έμμισθους στην Θράκη για να υλοποιήσει την πολιτική της γείτονος.
Η Άγκυρα μέσω των εδώ υπαλλήλων της κάνει την δουλειά της και επιβάλλει αν θέλετε, την εξωτερική της πολιτική.
Το πρόβλημα δυστυχώς για μία Χώρα η οποία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και με τους τοπικούς άρχοντες σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας να κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους και να μην αντιδρούν, αυτό είναι το πρόβλημα και όσο οι τοπικοί αλλά και σε Εθνικό επίπεδο πολιτικοί προκειμένου να καθίσουν στις καρέκλες της εξουσίας κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια αυτό το πρόβλημα δεν θα λύνεται και ώσπου να αλωθεί η Θράκη ή να μετατραπεί σε Κόσσοβο, τα ίδια πράγματα θα γράφει ο κ. Καραχότζα, τα ίδια πράγματα θα κουβεντιάζονται στα καφενεία.
GAME OVER.