Είμαστε μάρτυρες επί σειρά ετών στις διάφορες επιτροπές του δήμου Ξάνθης όταν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης «σκοτώνονταν» στην κυριολεξία, οι μεν να πιέζουν τους δε να πέσουν πρόστιμα σε διάφορα μαγαζιά της νύχτας- για τις καλές πάντοτε εποχές μιλούμε- όταν κάποιο από τα ξενυχτάδικα τολμούσε να βάλλει την αφίσα του σε κοινή θέα για να διαφημίσει την πραμάτεια του και ποιο συγκεκριμένα κάποιους τραγουδιστές φίρμες, να βγάλει και το μαγαζί τα έξοδα του. Τότε, τα πρόστιμα έπεφταν σαν το …χαλάζι με την δικαιολογία της ρύπανσης του περιβάλλοντος.
Από τότε, έπεσε, όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ νερό μέσα στο κρασί όλων των αυτοδιοικητικών γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η αδράνεια της υπηρεσίας καθαριότητος και γενικότερα του δήμου της Ξάνθης.
Οι μεν κάδοι απορριμμάτων είναι γεμάτοι αφίσες οι δε τοίχοι γεμάτοι με τα πωλητήρια και τα ενοικιαστήρια της πόλης μας.
P1330203
Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι επειδή ο Γιώργος Κολλάρος είναι ο έκτος ή έβδομος αντιδήμαρχος της παράταξης Δημαρχόπουλου, για αυτό δεν ρίχνει πρόστιμα η αντιδημαρχία. Αλήθεια ψέματα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Αλλά να είναι από τις εκλογές κολλημένα τα διαφημιστικά του συγκεκριμένου κόμματος πάνω στους κάδους των απορριμμάτων και κανένας από τον δήμο δεν «καθαρίζει» με ένα προβληματάκι το περιβάλλον τι να πει κανείς.