Όπως δείχνουν τα πράγματα ο διοικητής του νοσοκομείου Α. Πάσχου είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την θέση του αν η κυβέρνηση του το ζητήσει όπως και από τους άλλους διοικητές.
Απαντώντας στο ερώτημα ποιό είναι το μέλλων αυτης της ιστορίας που ο κ. Κουρουπλής συνηθισμένος επί ΠΑΣΟΚ να τακτοποιεί ημετέρους είπε ότι μέχρι στιγμής αυτό που υπάρχει είναι η παρέμβαση των δανειστών για την μη απομάκρυνση των αξιοκρατικά τοποθετημένων διοικητών νοσοκομείου. «Αν αποφασιστεί κάτι διαφορετικό, είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Όμως αυτήν την στιγμή προηγείται όλων αυτών, η διοίκηση του νοσοκομείου και η επίλυση προβλημάτων που υπάρχουν».
Τον ρωτήσαμε για το επεισόδιο που αναφέρει μερίδα του τύπου για τον πολίτη που πείρε το φορείο και προσπάθησε να φύγει από το νοσοκομείο αφού πρώτα προπηλάκισε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. «Αυτά που γράφονται είναι αστειότητες και σίγουρα τα δημοσιεύματα είχαν σαν σκοπό να χτυπήσουν την διοίκηση του νοσοκομείου και φυσικά το ίδιο το νοσοκομείο. Σημασία έχει ότι οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν πώς τα ασθενοφόρα δεν είναι ταξί»