Στρατιωτική Παρέλαση 4ης Οκτωβρίου 2015
Όπως πάντα τέλειοι και άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας που έχυσαν το αίμα τους για να κρατηθούν τα σύνορα της Χώρας μας και για να «μπορούν» κάποιοι και μάλιστα καθηγητές των σχολείων της Ξάνθης, να μηδενίζουν την θυσία τους, γράφοντας συνθήματα για να ανοίξουν τα σύνορα και να περάσει ο κάθε ένας για να αλώσει αυτή τη χώρα.
Εύγε στους στρατιώτες που παρέλασαν με λεβεντιά και καμάρι και αλίμονο στις νέες γενιές που τέτοιοι δάσκαλοι μαθαίνουν τέτοια γράμματα στα παιδιά μας.

Παρέλαση προσκόπων. 4 Οκτ. 2015
Μία εικόνα που δίνει ελπίδα σε αυτόν τόντόπο

 

Παρέλαση μαθητών 4ης Οκτωβρίου 2015 Ξάνθη
Θα μπορούσαν να παρελάσουν ακόμη καλλίτερα. Σαφώς και λείπει η έμπνευση και σαφώς δείχνει ότι οι δάσκαλοι δεν ενδιαφέρονται και ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα. Φαίνεται πώς η αδιαφορία κάποιων δασκάλων με πρωτεργάτη αυτόν τον φιλειρηνιστή ο οποίος προτρέπει στους μαθητές όταν μεγαλώσουν και πάρουν την τύχη της Ελλάδος στα χέρια τους, να αφήσουν τα σύνορα ανοιχτά και να μπούνε οι σκύλοι να αλέσουν και αλεστικά να μην πληρώσουν.
Επίκαιρα

Μεγάλη κινητικότητα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε όλους τους τομείς της επικαιρότητας. Στην πόλη μας η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για τα 96α ΄΄ Ελευθέρια.
Άψογος ο Στέλιος Αρσενίου όπως πάντα. Αυτή την φορά έδωσε την Επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο. Διάβστε στις απόψεις
«Συγχαρητήρια για την Πανελλήνια νίκη του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης στον 7ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής »

H Κοινωνική Συμμαχία και ο επικεφαλής Φώτης Καραλίδης, συγχαίρουν την ομάδα ρομποτικής του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 7ο Πανελλήνιο διαγωνισμό.
Βέβαια η μείζονα αντιπολίτευση στην Περιφέρεια ΑΜΘ δεν διαχειρίζεται κονδύλια όμως μία εκστρατεία για να βρεθούν πόροι και να εκπροσωπήσουν αυτά τα παιδιά την χώρα μας στην Ολυμπιάδα του Κατάρ θα είναι ευπρόσδεκτη.
Η Ιερά Μητρόπολη συγχαίρει την Ομάδα Ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης
Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου συγχαίρει την ομάδα ρομποτικής του 1ου

Γενικού Λυκείου Ξάνθης, αποτελούμενη από τους μαθητές Βασίλη Κόκκινο, Αλέξη Πανταζίδη και Χάρη Παπαδάκη…
Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Καταγράφηκε για μία ακόμη φορά η διάθεση των πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης αφού παρέλασαν και φάνηκε ξεκάθαρα ότι παρουσίασαν με την στάση τους αυτή τους η διάθεση.
Γνωστός στο Νοσοκομείο και την Αστυνομία ο ασθενής με ψυχολογικά προβλήματα
Απαντά ο Διοικητής του νοσοκομείου σε δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (ΣΥΜΒΑΝ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ). Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αστεία πράγματα. Ο Δροσερίτης είναι ένας κοινός εγκληματίας και χρήστης και είναι καθαρά θέμα της αστυνομίας. Αν κάποιοι βρήκαν τον τρόπο να χτυπήσουν έτσι τον Διοικητή του Νοσοκομείου για να έχουν λόγο μετά, στον ΣΥΡΙΖΑίο που θα αναλάβει την διοίκηση έρεισμα και να έχουν τα «τυχερά» τους, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλια και μπαίνουν στην σφαίρα των συμφερόντων κάποιων που έχουν δημόσιο λόγο και έμαθαν μια ζωή να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.
Δίποδο ζώο σκότωσε τετράποδο
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 59χρονου ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνο…
Τελικά τα δίποδα ζώα που σκοτώνουν τα τετράποδα αυξάνονται και πληθύνονται κάθε μέρα. Μάλλον ο μπόγιας αυτά τα ζωντανά πρέπει να μαζέψει.
Τελικά δύο τα δρομολόγια από Χρυσούπολη
«Ευχαριστίες για τη διατήρηση δύο εσωτερικών δρομολογίων στην Καβάλα από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». Μετά την πρόσφατη αλλαγή των πτήσεων από δύο σε μία ημερησίως που…
Ε δε νομίζω τώρα ότι η εταιρεία θα κρατήσει τα δύο δρομολόγια από την Χρυσούπολη προς τα κάτω καταγράφοντας ζημίες; Μάλλον την συμφαίρει και τα κράτησε. Τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.

Κυβέρνηση: Θα ολοκληρωθεί «πολύ γρήγορα» η πρώτη αξιολόγηση

Οι πολίτες αυτής της χώρας δεν γνωρίζω αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ πότε θα αξιολογηθούν ως ανθρώπινες ζωές. Εκεί με τα χαρτιά σας και τις εξαγγελίες σας και με τα νούμερά σας, καλά τα βγάζεται, οι άνθρωποι όμως πώς θα την βγάλουν μας λέτε;

Ευ. Μεϊμαράκης: Το προσχέδιο του προϋπολογισμού μάς προσγειώνει στην πραγματικότητα
Μία πραγματικότητα που όμως όλοι βάλατε το χεράκι σας.

Αλ. Τσίπρας: Αυτή η Βουλή θα σφραγίσει την έξοδο από την κρίση…και την είσοδο μας στα δάσος με τα θυμαράκια.

Διαβάσαμε ότι ο Γ. Ντάισελμπλουν εξέφρασε την ικανοποίηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για τη δέσμευση των ελληνικών αρχών να εφαρμόσουν το πρόγραμμα.
Αν ο Ντάισελμπλούμ λέει καλά λόγια για την οικονομία της χώρας μας μάλλον πρέπει να μας ανησυχεί και να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας να πάμε μετανάστες.