Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ιρφάν Μεχμέτ Αλή αφού η φωτιά που κατέστρεψε εντελώς το σπίτι του στο χωριό Μάνταινα σήμερα το βράδυ, δεν του στέρησε το παιδί του, ηλικίας πέντε ετών που εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι που καιγόταν.
Το κακό έγινε όταν το πεντάχρονο παιδί του σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που αυτός και η σύζυγος του βρισκόταν στο κατάστημα που διαθέτει η οικογένεια παραδίπλα, βρέθηκε να παίζει με τον αναπτήρα. Ο αναπτήρας δεν έσβηνε, το παιδί τον πέταξε από το χεράκι του, εκείνος έπεσε πάνω στην κουρτίνα που αμέσως πείρε φωτιά και μεταδόθηκε σε όλο το σπίτι.
Έτρεξε όλο το χωριό και με πυροσβεστήρες και μάσκες μπήκαν μέσα στο σπίτι έβγαλαν τα παιδί και άρχισαν να σβήνουν την φωτιά μέχρι που κατέφθασε η πυροσβεστική και την έσβησε.
Όταν ο πατέρας του παιδιού συνειδητοποίησε τι έγινε, αυτό βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο με πρωτοβουλία του κουνιάδου του.
Όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Ιρφάν που πήγε να δει το παιδί στο νοσοκομείο, που όπως τον διαβεβαίωσαν οι γιατροί και τους ευχαριστεί ιδιαίτερα, είναι καλά στην υγεία του. Το κράτησαν μέσα για προληπτικούς λόγους.
Η ζημιά πλέον, αφού κάηκαν τα πάντα μέσα στο νεόδμητο σπίτι, ξεπερνά αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. «Δεν πειράζει» λέει ο ίδιος. «Αφού το παιδί είναι καλά, όλα τα άλλα θα τα ξαναφτιάξουμε».