Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης τεχνοκράτης πριν μπλέξει με την πολιτική και τώρα δημοτικός σύμβουλος στην διοίκηση του Δήμου Ξάνθης και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, έχει πετύχει αυτόν τον συνδυασμό που δεν έχουν καταφέρει επαγγελματίες πολιτικοί της Ξάνθης που επί δεκαετίες γεμίζουν με φούμαρα τους Ξανθιώτες και όμως μένουν στο προσκήνιο.
Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΦΛΑΣ στην επικαιρότητα» στο Xanthi Channel, σεμνά, απλά, ξεκάθαρα, διαχειρίζεται την διοίκηση των τμημάτων όπως Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι, το Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, αθόρυβα, ήρεμα και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Μάλιστα, για να καλύψει τις ανάγκες των παιδικών σταθμών, προσανατολίζεται στην αγορά ενός έτοιμου κτηρίου πρώην παιδικού σταθμού στην Σάρδεων όπου ο ιδιοκτήτης το πουλά. Με δεδομένο ότι στην περιοχή δεν υπάρχει παιδικός σταθμός αξίζει ο κόπος να γίνει αυτή η προσπάθεια.
Έναν άλλον σημαντικό στόχο που έβαλε και είμαστε βέβαιοι ότι θα τον πετύχει, θέλει να δρομολογήσει ένα μικρό λεοφωρείο που ήταν στον πρώην δήμο Σταυρούπολης και που χρειάζεται επισκευές, αυτό είναι το πρώτο βήμα, στον παιδικό σταθμό των Κιμμερίων.
Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή ζήτησε από τους Ξανθιώτες που δεν τακτοποιήθηκαν στους παιδικούς σταθμούς να γράψουν τα παιδιά τους στον παιδικό των Κιμμερίων που έχει θέσεις και θα φροντίσει να δρομολογηθεί στην μεταφορά των νηπίων, ελπίζοντας ότι ο δήμαρχος δεν θα του το αρνηθεί.
Τέλος κάνοντας αναφορά στο κέντρο στήριξης ΡΟΜΑ, ανέφερε ότι εκεί γίνεται πράξη η πρωτοβάθμια υγεία απαλλάσσοντας στην κυριολεξία από αυτό τα φόρτο το γενικό νοσοκομείο της Ξάνθης.