H AEK μολονότι προηγήθηκε στο ντέρμπι των «δικεφάλων» εν τέλει έφυγε με άδεια τα χέρια από την Τούμπα.

Η ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ και κυρίως ο τρόπος που ήρθε αυτή επέφερε προβληματισμό στα αποδυτήρια της «Ένωσης», η οποία έχασε ένα παιχνίδι, από το οποίο μπορούσε, έτσι όπως κύλησε ο αγώνας, να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της Πέμπτης μίλησε στους παίκτες του και ανέλαβε το κύριο βάρος της ευθύνης για την εικόνα του «δικεφάλου» στο εν λόγω ματς, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει παράπονα για την έλλειψη μαχητικού πνεύματος από τους ποδοσφαιριστές του.

«Θα πρέπει να ξέρετε πως δεν γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα. Ούτε βέβαια είμαστε οι χειρότεροι, επειδή χάσαμε. Όμως θα πρέπει σ’ όλα τα ματς για να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε, να τα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Να δώσουμε μάχη για να τα κερδίσουμε. Και αυτό δεν έγινε χθες. Πάντα για μια ήττα την ευθύνη την έχει πρώτα απ’ όλους ο προπονητής. Αυτός είναι ο πρώτος που φταίει. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τρόπο που παίξαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε», ανέφερε ο «Κολοσσός».

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του ο αγώνας της προσεχούς Δευτέρας στη Βέροια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στη Βέροια».