Συζητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα η Ούτση Χρύσα Περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ και αφού προηγούμενος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που τίμησαν το κόμμα με την ψήφο τους, ανέφερε ότι η εκ νέου συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στέλνει μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδος.
Εκτός Ελλάδος σε αυτούς που καλύπτουν τους μιζαδόρους και δεν τους στέλνουν στην Ελληνική δικαιοσύνη και ότι τα πράγματα στα θέματα της διαφάνειας έχουν αρχίσει και παίρνουν άλλη τροπή και εντός Ελλάδος, λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που σφετερίστηκαν δημόσιο χρήμα.
Σχολιάζοντας το θέμα της μεγάλης αποχής, ανέφερε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν πείστηκαν από τον πολιτικό λόγο και είναι κουρασμένοι.
Συνεχίζοντας για το στίγμα των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι είναι η διαφάνεια και αυτήν θα υπηρετήσουν.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η αντιπολίτευση στην Θράκη στερείται εκπροσώπων της, ανέφερε ότι τον ρόλο μεταφοράς των προβλημάτων θα αναλάβουν τα στελέχη των ΑΝΕΛ να τα μεταφέρουν στον Πάνο Καμένο. «Θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ξάνθης. Μην ξεχνάτε την παρουσία και την ενασχόληση με όλα τα θέματα του Τέρενς Κουίκ».
Τέλος σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο εκλογικός νόμος στέρησε την εκλογή των βουλευτών της ΝΔ ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ με τις 40 έδρες του Σκανδαλίδη και τις 50 του Παυλόπουλου, είναι η αιτία που αυτή την στιγμή η μείζονα αντιπολίτευση δεν εκπροσωπεί την Ξάνθη και την Ροδόπη στο κοινοβούλιο. «Ας τα λουστούν τώρα».