Κάποτε, στελέχη της τοπικής ΝΔ μου έκαναν «παρατήρηση» γιατί τους τα έψαλα και ποιο συγκεκριμένα όταν έγραφα ότι ο εκλογικός νόμος –ειδικότερα το σημείο εκείνο με το μπόνους των 50 εδρών που φαινόταν, ήταν εξόφθαλμο ότι κρύβει παγίδες, μαζί με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, έπρεπε προ πολλού να αλλάξει όταν ακόμη η ΝΔ είχε τα «πάνω» της.
Σήμερα κάποια από εκείνα τα παλιά στελέχη με βλέπουν στον δρόμο και απλά λένε ότι είχα δίκιο.
Τι να το κάνω; Όταν ένα μεγάλο κόμμα που εκπροσωπούσε ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού στην Θράκη και πανελλαδικά, αλλά μας ενδιαφέρει η Θράκη γιατί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπει σε κανέναν πολίτη να εφησυχάζει, την αφήνει χωρίς εκπροσώπηση, τότε κύριοι της ΝΔ, να πάτε να πνιγείτε αλλά να μην πάρετε μαζί σας και τους Θρακιώτες.
Είναι δυνατόν ολόκληρη Θράκη με ένα Τουρκικό Προξενείο να έχει αποθρασυνθεί, μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που τα θέματα Εθνικής Ασφάλειας τα αντιμετωπίζει «χαλαρά» να μην υπάρχει μία αντιπολίτευση που θα βάλλει φρένο;
Μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατάφερναν και κρατούσαν αυτές τις ισορροπίες που έπρεπε για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση και να υπάρχει μία ηρεμία μεταξύ της μειονότητας και της πλειονότητας.
Φαντάζεσθε τώρα όταν το 100% των πολιτών του νομού Ροδόπης εκπροσωπείτε σε όλα τα διεθνή φόρα από μουσουλμάνους-Τούρκους – όπως δηλώνουν και οι τρείς βουλευτές της Ξάνθης, και κάποιοι από την Κυβέρνηση, τέτοιου είδους συμπεριφορές απλά τις αντιμετωπίζουν «χαλαρά», φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει και ποιος ο διασυρμός της Χώρας;
Το χειρότερο βέβαια που ούτε θέλω να το σκέφτομαι είναι κύριοι ότι το σχέδιο για ανεξαρτητοποίησης της Θράκης, άλλωστε έχει ετοιμαστεί και η σημαία της, δεν έχει ξεχαστεί από την Άγκυρα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα Υπουργεία έχουν μοιραστεί στους εδώ ακραίους και στελέχη της.
Αλήθεια αν η Ροδόπη ζητήσει ανεξαρτησία πώς θα το χειριστεί η Κυβέρνηση; Κάπως έτσι ξεκίνησε το Κόσσοβο.
Για αυτό λοιπόν τα στελέχη της ΝΔ, αντί να κλαίνε την μοίρα τους για τις έδρες που χάθηκαν να ανασκουμπωθούν, να σηκώσουν τα μανίκια, να δουλέψουν, να καταρτίσουν ένα πρόγραμμα ανάτασης της Χώρας και αν δεν είναι αργά για την Θράκη μετά από τέσσερα χρόνια, να ξαναπάρουν την Κυβέρνηση.
Εκτός αν ο κ. Τσίπρας μας αιφνιδιάσει ευχάριστα –καλοδεχούμενο- και ξαναδώσει την δέουσα Εθνική ανάταση στην Θράκη η οποίο παρεμπιπτόντως είναι Ελληνική.