Σήμερα τα είδαμε όλα στην εκπομπή «ΦΛΑΣ στην επικαιρότητα» στο XanthiChannel με τον Α. Παυλικιάνο.
Οι καλεσμένοι είχαν πάθος, αντιπαράθεση, υψηλούς τόνους, χαμηλούς τόνους, ηρεμία, ένταση ξύλινη γλώσσα, μάθημα «παπαγαλίας».
Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή ο Στέλιος Μωραίτης πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ, στέλεχος της ΝΔ, Χρύσα Ούτση Περιφερειάρχης ΑΝΝΕΛ, Άλκης Κίσσας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, Σελβιέρογλου Δημήτρης Λαϊκή Ενότητα.
Απαντώντας στο ερώτημα γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν τα κόμματα τους, η κ. Ούτση ανέφερε ότι οι ΑΝΝΕΛ ξεσκέπασαν τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβερνούσαν για πάνω από 40 χρόνια την Χώρα και ο Π. Καμμένος ήταν ο μόνος Υπουργός Εθνικής Αμύνης που έβαλε τους εισαγγελείς στο Υπουργείο του για να ελέγξουν όλες τις προμήθειες και ότι είναι αποφασισμένοι να βρούνε ισοδύναμα για να ελαφρύνουν τους Έλληνες πολίτες από το νέο μνημόνιο-συμφωνία.
Ο κ. Σελβιέρογλου αναφέρθηκε στις θέσεις τις Λαϊκής Ενότητας λέγοντας ότι δεν είναι λύση τα μνημόνια. Η μόνη λύση είναι να σκίσει η χώρα τα μνημόνια και να πορευτεί μόνη της βασιζόμενη στην δική της αξιοποίηση των πόρων.
SAM_1822
Ο κ. Κίσσας ανέπτυξε το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο είχε προφανώς αποστηθίσει χωρίς ωστόσο να λέει πώς όλα αυτά που έχουν σχεδιάσει για την ανάπτυξη θα υλοποιηθούν.
Ο κ. Μωραίτης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κ. Ούτση από την οποία ζήτησε να πληροφορηθεί πόσα χρήματα μπήκαν στα δημόσια ταμεία από την πρωτοβουλία του κ. Καμένου και της συγκυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν την ΝΔ γιατί είναι το κόμμα το οποίο μπορεί να νοικοκυρέψει την χώρα με συναίνεση και διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
Κάνοντας αναφορά στο τι θα κάνουν μετά τις εκλογές τα κόμματα που εκπροσωπούν τα στελέχη, η κ. Ούτση ανέφερε ότι θα δοθεί άμεση βαρύτητα να βρεθούν εκείνα τα ισοδύναμα μέτρα τα οποία θα ελαφρύνουν τους βαριά φορολογουμένους Έλληνες πολίτες, θα γίνει επανεξέταση ζητημάτων της Εθνικής Ασφάλειας και φυσικά στην προσέλκυση επενδύσεων.
SAM_1820
Ο κ. Σελβιέρογλου επανέλαβε την θέση της Λαϊκής Ενότητας λέγοντας όχι στην διαχείριση του μνημονίου.
Ο κ. Κίσσας ανέφερε ότι θα προχωρήσουν σε νέα συμφωνία η οποία θα απαλύνει τους Έλληνες και ταυτόχρονα θα θέσουν σε εφαρμογή τον σχεδιασμό για ανάπτυξη.
Τέλος ο Σ. Μωραίτης ανέφερε ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει το μνημόνιο που έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τους οποίους θα είναι ντροπή να μην μετέχουν στην κυβέρνηση για να το υλοποιήσουν όπου, με συναίνεση, θα πρέπει παράλληλα να αναζητούνται και εκείνα τα ισοδύναμα που θα ελαφρύνουν τους έλληνες φορολογούμενος, τονίζοντας πώς η ΝΔ ήδη έχει βρει εκείνα τα ισοδύναμα για την ελάφρυνση της φορολογίας των αγροτών.