Αλ. Τσίπρας: Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα.
ΠΕΡΙΕΡΓΟ: Και εγώ που νόμιζα ότι αυτή τη φορά είχαμε εκλογες. Πώς τα καταφέρνει αυτό το παιδί και μας μπερδεύει;
Εκλογές έχουμε σε δημοψήφισμα το πάει. Δημοψήφισμα έχουμε σε εκλογές το πάει.

Να ενισχυθεί το Ποτάμι για να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση, ζήτησε ο Στ. Θεοδωράκης.
ΑΦΟΥ σας το έλεγα αλλά δεν με ακούγατε. Το λέει και ο Θεοδωράκης. Δώστε του βρε παιδί μου το δικαίωμα να έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση του τύπου «ναι σε όλα» αρκεί να είναι στην κυβέρνηση. Τώρα με ένα ποτάμι, τι σταθερότητα να έχει κανείς, τι να πω. Μήπως να ετοιμάζουμε τις ποταμόβαρκες μας για να την «κάνουμε» από την Χώρα;

Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η έκπληξη των εκλογών
ΣΙΓΟΥΡΑ. Άμα ενωθεί και με το ΣΥΡΙΖΑ τότε να δείτε εκπλήξεις. Εδώ ακόμα και το «παιδί», τον Λαλιώτη ντε, επιστράτευσε ο Βενιζέλος για να μην χάσει την καρέκλα του.
Πόσο νομίζετε ότι θα κρατήσει την Φώφη στο τιμόνι του κόμματος; Ένα μήνα; Δύο; Θα την γκρεμίσει την φουκαριάρα. Άμα φορά και ψηλά τακούνια, τότε να δείτε πέσιμο.
Εδώ κοτζάμ φαμίλια Παπανδρέου έβγαλε από το Πασοκ. Στην Φώφη θα κολλούσε;

Ισχυρή εκπροσώπηση της Λαϊκής Ενότητας στην επόμενη Βουλή, ζήτησε ο Π. Λαφαζάνης

Είδατε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Ακόμη και τα μυαλά του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ πήραν αέρα και φαντάζονται κυβέρνηση. Τι να πω. Άντε ο Καμένος δεν ήξερε, οι αριστεροί δεν ήξεραν;

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Το δίλημμα είναι Μνημόνιο ή Δημοκρατία και εμείς επιλέγουμε Δημοκρατία.
ΤΩΡΑ βέβαια εμείς δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς η Ζωίτσα εννοεί την Δημοκρατία αλλά αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα συμπεριφορά της στην προεδρεία της Βουλής μάλλον με το «εγερθήτω» της Χ.Α. μου κάνει.
Ας μας πει πρώτα η κ. Κωνσταντοπούλου πώς ακριβώς εννοεί την δημοκρατία και μετά ας την επικαλεστεί.
Γ. Μουζάλας: Δύο νέα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων ετοιμάζονται σε Λαύριο και Σίνδο.
ΑΦΟΥ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τα κέντρα φύλαξης των μεταναστών εκτός από τις αστυνομικές σχολές της Θράκης-έχει μία αδυναμία στους ένστολους- γιατί λέει οι λαθρομετανάστες δεν περνούσαν καλά και οι συνθήκες διαβίωσης δεν ήταν καλές-βέβαια οι Έλληνες Πολίτες που ψάχνουν στους κάδους των απορριμμάτων και κοιμούνται στα πεζοδρόμια – έχουν καλλίτερες συνθήκες διαβίωσης, τώρα πρέπει να λέει να ξαναγίνουν τα κέντρα –φιλοξενίας- κράτησης.