Εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλές επιτυχίες σημειώθηκαν στο ιστορικό του Θράκα Ιππέα το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, καθώς κατέκτησε 4 αργυρά μετάλλια και 1 χάλκινο.
Πιο συγκεκριμένα, στους «Διασυλλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα από τον Π.Γ.Σ Λάρισας», ο Κανελλόπουλος Σταύρος κατέκτησε τη 2η θέση και την 6η θέση ο Χριστοδουλάκης Γεώργιος στην κατηγορία ανδρών.
Σε 4 ακόμη αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13/09, ο «Θράκας Ιππέας» σημείωσε εξίσου επιτυχίες, με τον Καβουρτσικλή Αθανάσιο να καταλαμβάνει τη 2η θέση στο «1ο Σιρκουι Τουμπας» στη Θεσσαλονίκη και τους Βαλασίδη Χρήστο, Δημουλά Γαβριήλ και Σαρχοσάκη Ιωάννη να εμφανίζονται με άριστα πλασαρίσματα στο «Τοπικό Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου μικρών κατηγοριών».
Ένας ακόμη αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 13/09 στην Έδεσσα, η «2η ανάβαση Καϊμακτσαλάν» όπου ο Θράκας Ιππέας, γέμισε το βάθρο των νικητών με τους αθλητές μας : Κανελλόπουλο Σταύρο, Μαλάτο Σωτήρη και Χριστοδουλάκη Γεώργιο να καταλαμβάνουν τη 2η, 3η και 4η θέση αντίστοιχα.
Τέλος στο «2ο Bike Challenge Florinas» που πραγματοποιήθηκε επίσης την Κυριακή 13/09 στη Φλώρινα, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος κατέλαβε τη 2η θέση και ο Κουγιώνης Βασίλης την 12η θέση στην κατηγορία ανδρών.