ΣΕΛΒΙΕΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θέλει και μπορεί να παραμείνει συνεπής δύναμη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, να υπερασπιστεί τις αξίες και της παραδόσεις της.
Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ σε αυτήν την εκλογική μάχη, παρά τον εκλογικό αιφνιδιασμό και τα εκβιαστικά διλλήματα, είναι η αρχή μας. Δίνουμε το παρόν για να υπερασπιστούμε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, για να καταργήσουμε τα μνημόνια που καταστρέφουν την χώρα και τον λαό μας.
Παλεύουμε για ένα πολιτικό και κοινωνικό ΜΕΤΩΠΟ ανατροπής των μνημονίων μαζί με άλλες αριστερές και δημοκρατικές δυνάμεις.
Προτείνουμε στον λαό ένα άλλο δρόμο, που έχει δυσκολίες. Εδώ που έφτασε η χώρα, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Στην ιστορική διαδρομή της πατρίδας μας είπαμε πολλές φορές ΟΧΙ. Έτσι και τώρα υπερασπιζόμαστε το μεγαλειώδες ΟΧΙ. Το 62% του δημοψηφίσματος δεν ηττήθηκε, αυτό μας οδηγεί, είναι η πυξίδα του αγώνα μας.
Σας καλούμε να ενισχύσετε αυτόν τον αγώνα που έχει αφετηρία τις εκλογές και συνεχίζεται. Στο πλευρό μας είναι η νεολαία, η ελπίδα το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Θέλουμε την αξιοπρέπειά μας, θέλουμε δικαιοσύνη και την δημοκρατία στην χώρα που γεννήθηκε. Θέλουμε την πατρίδα μας ανεξάρτητη και ελεύθερη.
Η μεγάλη συγκέντρωση της Ομόνοιας διαψεύδει τις δημοσκοπήσεις που είναι αντιστρόφως ανάλογες με τους δεσμούς της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με τον λαό μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΕΛΒΙΕΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Υποψήφιος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συνταξιούχος του ΙΚΑ.
Κατοικεί μόνιμα στην Ξάνθη. Ενταγμένος στην Νεολαία Λαμπράκη από την ίδρυσή της ανέπτυξε πολιτική και συνδικαλιστική δράση από θέσεις ευθύνης στους οικοδόμους και το δημόσιο. Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Ξάνθης από 1989 με παρουσία σε όλους τους αγώνες τους οποίους έδωσε μαζί με άλλους συντρόφους. Μετά την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ αναπτύσσει ενεργεί συμμετοχή στην ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ για την οργανωτική και εκλογική της παρουσία και είναι υποψήφιός της στις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές. Έλαβε μέρος επανειλημμένα σε εκλογικές αναμετρήσεις, όπως το 1985 στην Β΄ Πειραιά με το ΚΚΕ εσωτερικού και το 2004 και 2007 με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στην Ξάνθη. Υποψήφιος Νομάρχης το 2006 με την Αυτοδιοίκηση Πολιτών. Σήμερα υπερασπίζεται ενεργά το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, τις αρχές, τις αξίες και της παραδόσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.