Φιλοξενήσαμε προχθές τον κ. Σ. Χατζησάββα στο «ΦΛΑΣ στην Επικαιρότητα» και μας είπε ότι πρέπει ο λαός να κάνει πάλη για την πάλη και αγώνα για τον αγώνα ή κάτι τέτοιο.
Ομολογώ πώς δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε ο συνομιλητής μου και προσπάθησε να μου εξηγήσει και εμένα αλλά και τους τηλεθεατές μας. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς κατάλαβαν οι τηλεθεατές μας και τι όχι, εγώ δεν καλοκατάλαβα παρ όλο που μπήκε πολλές φορές στην διαδικασία ο κ. Χατζησάββας να μου το εξηγήσει. Παρ όλα αυτά, δεν μπόρεσα να μπω στην λογική του, αλλά αφού έτσι πίστευε, και φιλοξενείται σε δική μου εκπομπή, θα του επιτρέψω να το λέει.
Έχω πει και γράψει επανειλημμένα ότι δεν συμφωνώ με κάποιες από τις θέσεις των κομμάτων και τις απορρίπτω ως συνομιλητής – πολίτης. Όμως, εφ όσον, καλώς ή κακώς, πρέπει να δώσω βήμα ακόμη και σε πολιτικά σχήματα που δεν καταλαβαίνω την φιλοσοφία τους, αυτό θα το κάνω. Όμως κανένας δεν θα μου στερήσει το δικαίωμα να σχολιάζω και να κριτικάρω τις θέσεις κάποιων πολιτικών κομμάτων ή προσώπων.
Αυτό το παραπάνω δεν έχει σχέση με τον κ. Χατζησάββα με τον οποίο, μπορεί να μην συμφωνώ με τις απόψεις του, όμως είναι ένας αξιόλογος συνομιλητής και κυρίως άνθρωπος που καταλαβαίνει το δικαίωμα του άλλου, να μην συμφωνεί μαζί του.