Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης καταδικάζει την δίωξη του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα του σωματείου της Θεσσαλονίκης , για ενέργειες τους που αφορούν καθαρά τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα , έχοντας την υποχρέωση της προάσπισης των δικαιωμάτων των συναδέλφων καταγγέλλοντας σοβαρές αδικίες που επήλθαν κατά τις τακτικές μεταθέσεις εντος της Γ.Α.Δ.Θ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης με καρτερικότητα και συγκρατημένη αισιοδοξία ανέμενε την επαναλειτουργία της σχολής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης έστω και με την ιδιάζουσα κατάσταση της συνύπαρξης της με αυτή του κέντρου φύλαξης μεταναστών στον ίδιο χώρο. αλλά μάταια!

Έχοντας υπόψη δεσμεύσεις τοπικών φορέων αλλά και του ίδιου του υπουργού προστασίας του πολίτη κ. ΠΑΝΟΥΣΗ θεωρούσαμε δεδομένο την επαναλειτουργία της σχολής της Ξάνθης για το 2015 ,μιας και έχει στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό που έχει αποσπαστεί από τiς ήδη πληγωμένες υπηρεσίες από τις ελλείψεις προσωπικού με ότι συνεπάγετε αυτό.Παρ΄όλα αυτά , με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει καμία σχετική απόφαση για το μέλλον της . Όλα δείχνουν ότι αναστέλλετε για άλλη μια φορά η λειτουργία της χωρίς μέχρι και σήμερα οι αρμόδιοι να έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις. Η καθυστέρηση της όποιας απόφασης μόνο δυσμενή σχόλια δημιουργούν τόσο μεταξύ των μελών μας όσο και της τοπικής κοινωνίας , διαμαρτυρόμαστε και ζητούμε την άμεση ενημέρωση για το μέλλον της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης και σε περίπτωση αναστολής της λειτουργίας ενημέρωση για τους λόγους της μη επαναλειτουργίας καθώς και την άμεση αποδέσμευση των συναδέλφων που έχουν αποσπαστεί εκεί.