58 υποψήφιοι στην Ξάνθη, θέλουν να μας σώσουν. Λέτε να γίνουν 158;

18 κόμματα και συνεταιρισμοί κομμάτων και 58 υποψήφιοι, ζωή να έχουν έρχονται να μας σώσουν για μία ακόμη φορά στην Ξάνθη. Υπομονή άμα γίνουν 158 ίσως να βρεθεί κανένας ανάμεσά τους που να θέλει να σώσει εμάς και όχι τον εαυτό του.

Ευχές δημάρχου και δασκάλου, για την νέα σχολική χρονιά
Ευχές δημάρχου και δασκάλου, για την νέα σχολική χρονιά Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
Πιστεύω ότι οι ευχές του δημάρχου επειδή και μόνο είναι δάσκαλος θα πιάσουν. Καλού κακού όμως αν μπορεί ας δώσει και κανένα φράγκο παραπάνω για συντηρήσεις για πετρέλαια για γραφικές ύλες και όλα τα σχετικά γιατί με ευχές μόνο δουλειά δεν γίνεται.

Τίμησαν οι πιστοί το παρεκκλήσι στις Θέρμες

Μεγάλη Συμμετοχή της Τοπικής Κοινωνίας στον Πανηγυρικό Εορτασμό, στο Ιερό Παρεκκλήσιο «Αγ. Ιωακείμ & Άννης» στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά) Ξάνθης, Τελέστηκε στις 9 Σεπ.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο πρόεδρος των αποστράτων είναι ένας άνθρωπος που δεν ησυχάζει ποτέ και κάνει τα αδύνατα δυνατά να πετύχει τους ιερούς σκοπούς έβαλε. Έτσι, επιτέλους όλα τα παρατημένα ξωκλήσια στα Πομακοχώρια πήραν ζωντάνια, επισκευάστηκαν και υποδέχονται κόσμο από την Ξάνθη και όχι μόνον. Μπράβο πρόεδρε.
Είναι καλά στην υγεία τους…

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους τα δύο στελέχη μέλη του πληρώματος άρματος τα οποία τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά κατά την διάρκεια πραγματοποίησης βολών στο Πετροχώρι.
Πραγματικά είχαν άγιο τα δύο στελέχη του πληρώματος. Καλά θα κάνουν να ανάψουν καμιά λαμπάδα στον Αϊ Γιώργη ίσα με το μπόι τους.
Γάμος Αντιδημάρχου στον Δήμου Τοπείρου
Την Τετάρτη 9 του Σεπτέμβρη 2015 ο Δήμαρχος Τοπείρου τέλεσε τον γάμο του Αντιδημάρχου Χουσεϊν Ογλού Σουνάι και της Αχμέντ Γκιουλτζάν στο Εύλαλο.
Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας βίο ανθόσπαρτο στους νεόνυμφους και πολλούς απογόνους.
Και άλλος Σύριος, δουλέμπορος στα χέρια της Αστυνομίας.
Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 40 μη νόμιμους μετανάστες.

Αυτά να τα βλέπουν κάτι Υπουργοί σαν την κυρία Τασία που λέει ότι ανεβαίνει το συνάλλαγμα όταν έρχονται τα καλόπαιδα που κουβαλάν τους φουκαράδες. Το ποιο καλό απ όλα; Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε τις ικανότητες της κ. Τασίας και την έβαλε λέει σε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας. Δηλαδή για να γίνεις υπουργός στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να λες ασυναρτησίες.
Με την Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ γιατί η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες
ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και άλλες κινήσεις πολιτών από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο κάνουν σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, ένα μικρό αλλά τολμηρό βήμα, υπερβαίνοντας το παρελθόν, λάθη, αδυναμίες…κλπ…κλπ.
Νομίζω ότι εδώ χωρά το no commend. Απλώς από την μεγάλη δόση δημοκρατίας φοβάμαι μην πάθουμε τίποτε.

Η τροχαία ενημερώνει τους μαθητές των σχολείων
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αύριο (11.09.2015), θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές… Αν δεν μπει στο ωρολόγιο πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων αυτή η χώρα ποτέ δεν θα έχει καλούς οδηγούς και προσεκτικούς πεζούς.
Τούρκος νταλικέρης προσπάθησε να δωροδοκήσει τελωνειακούς
Συνελήφθη υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη μεταφορά 2 μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απόπειρα δωροδοκίας.
Αυτό είναι δεν μπορεί θα σκέφτηκε ο Τούρκος νταλικέρης στην Ελλάδα τα «παίρνουν» οι πάντες, οι τελωνικοί γιατί όχι; Την πάτησε. Βέβαια αν είχαμε Ελληνικό κράτος αυτουνού θα έπρεπε να του απαγορευτεί η είσοδος στην Χώρα μας αλλά τι να περιμένει κανείς. Μας πήραν χαμπάρι ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι.

Μοναχές μαϊμού εξαπάτησαν Κομοτηναία
Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή 2 ημεδαπές, οι οποίες προσποιούμενες τις μοναχές εξαπάτησαν 46χρονη ημεδαπή πουλώντας σε αυτήν εκκλησιαστικά είδη.
Πενία τέχνες κατεργάζεται.
Ο Αρτέμης Σώρας έκανε κόμμα
Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή αναφέρουν ότι πλέον η Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρα πείρε πλέον και επίσημα πολιτική οντότητα. Τελικά επιβεβαιωθήκαμε ακόμη ένας πολιτικός σχηματισμός έρχεται να μας σώσει. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί όλοι οι άλλοι για σώσιμο μας πήγαιναν αλλά στην στροφή κάτι έπαθαν.
Μουζάλας: Και τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες
Στην παραδοχή ότι έχουν εισέλθει τζιχαντιστές στην Ευρώπη μαζί με τα κύματα προσφύγων προέβη ο υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό…
Που είναι το παράξενο; Εδώ το έμαθε η κ. Τασία η προκάτοχός σου. Μην κοιτάς που δεν το ανακοίνωσε, απλώς περίμενε περισσότερο συνάλλαγμα από δαύτους.