Τελικά η συνάντηση των δημοσιογράφων της Ξάνθης με τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ξάνθης, Σκουλαρίκη Διαμαντή, σε γνωστή ταβέρνα την Τετάρτη το βράδυ, εξελίχθηκε σε μία πολύ καλή χαλαρή πολιτική κουβέντα.
Χαλαρωμένος ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ Σκουλαρίκης Διαμαντής ανέπτυξε στους δημοσιογράφους ένα ένα τα επιχειρήματα του για την πολιτική της συγκυβέρνησης του Π. Καμμένου με τον Τσίπρα.
Όμως ο υποψήφιος βουλευτής, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρόντες δημοσιογράφους, άπλωσε στην συζήτηση τους φόβους, τις ανησυχίες και πρότεινε λύσεις για την Ξάνθη.
Γνώστης «από πρώτο χέρι» των δυσκολιών της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, πρότεινε λύσεις και δεσμεύτηκε ότι όταν εκλεγεί βουλευτής θα μεταφέρει αυτούσια τα προβλήματα του Νομού στο Κοινοβούλιο, θα προτείνει λύσεις και θα απατήσει να συζητηθούν.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο νεαρός επιχειρηματίας, στηριζόμενος από την οικογένεια του, ξέρει τι πρέπει να κάνει, πώς πρέπει να λυθούν τα όποια προβλήματα, κυρίως όμως, έχει την θέληση να παλέψει για να δοθούν λύσεις σε έναν νομό που μαραζώνει.