Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει
(με αφορμή τη λάσπη στο xanthileft που αναπαράγεται από κάποια τοπικά ΜΜΕ)

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ – ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
Αν ψάξεις στο διαδίκτυο για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Μπόμπολα μπορείς να βρεις
«Μια μεγάλη συμμαχία χτίζεται τις τελευταίες εβδομάδες στο παρασκήνιο. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προσεγγίσει τον όμιλο Μπόμπολα, ο οποίος είναι ο μόνος από τους παραδοσιακούς μεγαλοεκδότες που κρατά φιλική στάση απέναντι στην κυβέρνηση. Αρκεί να διαβάσει κανείς το ethnos.gr, με τις φωτογραφίες και τα κείμενα για τον αποφασιστικό διαπραγματευτή, κο Τσίπρα, για να καταλάβει του λόγου το αληθές.
Μια ακόμα απόδειξη της αγαστής πλέον σχέσης είναι η υπογραφή στην Κοζάνη, στις 10-06, του ΣΔΙΤ με το οποίο θα μαζεύονται τα σκουπίδια στη Δυτική Μακεδονία. Μετά τα σκουπίδια της Περιφέρειας Αττικής υπογράφτηκε στις 10 Ιουνίου στην Κοζάνη η πρώτη σύμπραξη δημοσίου –ιδιωτικού τομέα για τα απορρίμματα μεταξύ του ομίλου Ελλάκτωρ και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ). Στο έργο συμμετέχει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.Ο ιδιώτης (όμιλος Ελλάκτωρ του κου Μπόμπολα) θα βάλει 17 από τα 50 εκατομμύρια ευρώ και θα εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο συλλογής και κομποστοποίησης σκουπιδιών που θα έχει εγγυημένες ποσότητες από τους κοντινούς ή πιο μακρινούς δήμους.
Ιδιαίτερη σημασία έχει και η υπόθεση πληρωμής του προστίμου από τη συμμετοχή στη λίστα Λαγκάρντ του Λεωνίδα Μπόμπολα. Το πρόστιμο είχε επιβληθεί από τη διοίκηση και με τις προσαυξήσεις είχε φτάσει τα 4,1 εκ. Ευρώ. Μια μέρα μετά τη φωτογραφική ρύθμιση της κας Βαλαβάνη, περί διαγραφής όλων των προσαυξήσεων σε περίπτωση καταβολής του κεφαλαίου, ο κος Μπόμπολας εμφανίστηκε στη ΣΔΟΕ και κατέβαλε 1,8 εκ. Ευρώ, απαλλασσόμενος από κάθε επιπλοκή σε έργα ή προμήθειες του δημοσίου».
Ταυτόχρονα για το ζήτημα της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που προεκλογικά είχε γίνει σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και 7 μήνες «ξεχάστηκε» τώρα αξιοποιείται απλώς στο καβγαδάκι ΣΥΡΙΖΑ 1 – ΣΥΡΙΖΑ 2 με θύματα τους εργαζόμενους. (παρατίθεται αναλυτική ανακοίνωση του ΚΚΕ).
Τέλος ας ρωτήσουν λίγο τους εκατοντάδες εργαζόμενους από το βουνό που δουλεύουν σε δουλειές του κ. Μπόμπολα στο Κατάρ και αλλού με τι όρους δουλεύουν…
ΓΣΕΕ – ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Μιλάνε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κλακαδόροι των εργατοπατέρων και τοπικά και σε όλη τη χώρα, που χρόνια κατηγορούν το ΠΑΜΕ ως διασπαστικό, διχαστικό γιατί κάνει απεργιακές συγκεντρώσεις μακριά από τους Παναγοπουλαίους.
ΕΥΡΩ
Οι ευρωλιγούρηδες του ΚΚΕ (εσωτερικού) από το 68, του ΣΥΝ από το 91, του ΣΥΡΙΖΑ από το 2004 έχουνε το θράσος να μιλάνε για τους κομμουνιστές που έχουν σταθερή θέση για την ΕΕ από τα χρόνια της ΕΔΑ που μιλούσε για ΕΟΚ «λάκκο των λεόντων». Αποδέσμευση από την Ε.Ε. με το λαό στην εξουσία. Τα παιχνιδάκια τους για το ψευτοδίλημμα λαός πτωχευμένος με ευρώ ή δραχμή ανάλογα με τα τμήματα του κεφαλαίου που εξυπηρετούν τα διάφορα κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ 1 και 2 δεν μας απασχολούν.

Όταν τα σκισμένα μνημόνια γίνονται 3ο βάρβαρο μνημόνιο, ψηφισμένο αγκαλίτσα με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΑΝΕΛ, όταν οι μνημονιακοί βουλευτές σου στην Ξάνθη δεν τολμάνε να βγούνε να αντικρύσουν τον κόσμο πουθενά φαίνεται πως κάπου πρέπει να πετάξεις λάσπη.
Μάθετε καλά όμως πως στο ΚΚΕ δεν πιάνει λάσπη. Την απάντηση για την αντιλαϊκή πολιτική σας τη βρίσκετε καθημερινά στην απαξίωσή σας από τον εργατόκοσμο που είχε ελπίσει πως κάτι μπορεί να γίνει στη λογική του μικρότερου κακού. Να είστε σίγουροι πως όσο κι α προσπαθείτε για το αντίθετο, την επόμενη των εκλογών ένα ισχυρό ΚΚΕ θα συμβάλει αποφασιστικά στην οργάνωση του λαού απέναντι στο 3ο βάρβαρο μνημόνιό σας, συνέχεια των 2 προηγούμενων, για να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής.
Τ.Ε. Ξάνθης του