Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» στον super fm και τον Α. Παυλικιάνο ο δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και τον ενθουσιασμό για το πολύ καλό αποτέλεσμα των γιορτών παλιάς πόλης.
Συνεχάρη τους συντελεστές, τους συλλόγους, τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης και φυσικά τους συνεργάτες του.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην υπομονή και την ανοχή των κατοίκων της Παλιάς Πόλης και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα.
Σύμφωνα με τον ίδιο η πληρότητα στα ξενοδοχεία άγγιξε περίπου το 100% και φυσικά όλη η αγορά της Ξάνθης υποστηρίχθηκε από τους εκατοντάδες επισκέπτες αλλά και τους Ξανθιώτες που λόγω των πολλαπλών εκδηλώσεων δημιούργησαν το αδιαχώρητο.
Όπως ανέφερε στην συνέχεια, η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε για μία τόσο μεγάλη και ανοικτή εκδήλωση, δίνει την ευκαιρία στους συντελεστές να παρουσιάσουν ακόμη καλλίτερα αποτελέσματα στις ΘΛΕ και στο Χατζιδάκιο φεστιβάλ.
Στην συνέχεια ανέφερε ότι το Λημνίο έχει σχεδόν ετοιμαστεί και ήδη 4 υπάλληλοι φροντίζουν για την καθαριότητα και την φύλαξη σημειώνοντας ότι έγινε διοικητική παραλαβή.
Όσο για τις εκλογές ανέφερε ότι ο κόσμος πλέον θέλει μία σταθερή κυβέρνηση και διακρίνει μία διάθεση στους ψηφοφόρους να θέλουν να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφαίρων του συνόλου.