Ανεξάρτητη συνεργαζόμενη με τη Λαϊκή Ενότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Θα… τους πρήξει τα…ούμπαλα. Καλό κουράγιο σύντροφοι.

Π. Λαφαζάνης: Η Λαϊκή Ενότητα θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη
Μετά ξύπνησε. Πότε ο Συνασπισμός πέρασε το 3%;
«Εμφύλιος» στη ΔΗΜΑΡ για την απόφαση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ
Ε…Λογικό είναι…κοτζάμ…κόμμα είναι η ΔΗΜΑΡ, να μην ζητήσει και κάτι παραπάνω. Βέβαια το ζόρι το τραβάνε οι ΠΑΣΟΚΟΙ. Για φαντάσου τώρα που έκανε πίσω ο Παπανδρέου λόγω…άκουσον άκουσον…έλλειψης ρευστού. Εμ που να βρεθεί το «μπαγιόκο» Γιώργο μου όταν όλα όσα παίρναμε δανεικά από τους ξένους επί των ημερών σου έγιναν γερμένα υποβρύχια και μικρά δωράκια στους εαυτούληδες σας μέχρι 500 εκατομμύρια και πολλά άλλα στραβά; Που να περισσέψει ο παράς για να κάνεις εσύ τις εκλογές.
Τέλος πάντων τώρα που οι κινηματίες του Γιώργου, όπως λένε οι κακές γλώσσες θα βοηθήσουν το ΠΑΣΟΚ, μπαίνει τώρα στα πόδια τους η ΔΗΜΑΡ εμ λίγο τόχεις;
Ραντεβού με τον Ζ.Κλ. Γιούνκερ ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Μάλλον για να πάρει γραμμή.

 

Τζ. Στίγκλιτς: Η Γαλλία και η Ευρώπη υποκύπτουν στον «εκφοβισμό» της Γερμανίας

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο οποίος είχε βραβευθεί με Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών, εξέφρασε χθες την ανησυχία του σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως η γαλλική κυβέρνηση έχει υποστεί μια «μορφή εκφοβισμού» από τη Γερμανία σε ό,τι αφορά την οικονομική της πολιτική, ενώ παράλληλα κάλεσε την Αριστερά, στην Ευρώπη όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, να αναλάβει δράση για να σταματήσει η αύξηση των ανισοτήτων.
Αυτό το ξέρουμε, τι να κάνουμε και πώς να το κάνουμε δεν ξέρουμε.

Εγκύκλιος για την εφαρμογή του ΦΠΑ στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
Προθεσμία ως τις 8 Σεπτεμβρίου στις επιχειρήσεις ιδιωτικής εκπαίδευσης που από 19 Αυγούστου 2015 υπάγονται σε καθεστώς ΦΠΑ να υποβάλουν χωρίς πρόστιμο τη δήλωση μεταβολών που προβλέπει η υπαγωγή τους στο φόρο δίνει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου. Έτσι το υπουργείο Οικονομικών προχωρά κανονικά στην εφαρμογή του ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Ψωμί παιδεία…φορολογία

Έσοδα, δαπάνες και επενδύσεις, οι τρεις άξονες στους οποίους εστιάζει το υπουργείο Οικονομίας
Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Νίκος Χριστουδουλάκης, απέστειλε τη Δευτέρα σημείωμα στους εποπτευόμενους από το υπουργείο φορείς, προκειμένου να επισημάνει τις βασικές αρχές λειτουργίας της υπηρεσιακής κυβέρνησης, όπως αυτές συζητήθηκαν νωρίτερα στο κυβερνητικό συμβούλιο.
Ο Χριστοδουλάκης όσα δεν έκανε στην πολυετή πολιτική του καριέρα και σαν κανονικός Υπουργός Οικονομικών, θα τα κάνει τώρα σε 18 μόλις μέρες…Αντέστε στην ευχή της Παναγίας και μη μας δουλεύεται άλλο.

Λ. Λαζόπουλος στο «Πρακτορείο 104,9 FM»: Χρειαζόμαστε διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες, αλλά όχι και εμφύλιο
Σας το λέω εδώ και καιρό ότι έχουμε εμφύλιο αλλά δεν το πιστεύεται. Για να το λέει ο Λαζόπουλος που κάτι παραπάνω ξέρει για την αριστερά σίγουρα έτσι είναι.

Μ. Βέμπερ: Χρειαζόμαστε καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ ζητεί η Frontex να αναλάβει την προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ σε πολλές χώρες, ενώ υπογραμμίζει ότι θα πρέπει «να καταπολεμηθεί πιο ξεκάθαρα η κατάχρηση» του δικαιώματος παροχής ασύλου σε μετανάστες.
Αργά ξυπνήσατε τώρα που εποικίστηκε το Αιγαίο από τους μουσουλμάνους και δείτε το τόξο τους να μεγαλώνει να περιμένουμε τα χειρότερα.

Ο Ομπάμα καλεί τη διεθνή κοινότητα να καταλήξει σε συμφωνία για το κλίμα εφέτος
Αυτός σίγουρα μας δουλεύει. Θα αφήσουν οι αυτοβιομηχανίες να μειωθούν οι ρύποι;