Το μεγαλύτερο… το πιο φωτεινό φεγγάρι της χρονιάς θα το δούμε το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 02:35!

Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στην 1η μοίρα των Ιχθύων και αγγίζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Ιχθείς- Παρθένους- Διδύμους- Τοξότες.

Βέβαια, να πούμε ότι «Πανσέληνος» και δη στο ζώδιο των Ιχθύων σημαίνει… φουλ συναίσθημα! Όλα τα ζώδια θα αφεθούν σ’αυτό , θα κινηθούν δυναμικά βάσει θυμικού και θα κάνουν νέα όνειρα για το αύριο!

Προσοχή, όμως γιατί αυτή η Πανσέληνος ενέχει και πλάνες…! Ο ενθουσιασμός και οι αποφάσεις χωρίς να ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι… κρύβουν κινδύνους.

Την ίδια στιγμή, ο Ήλιος συναντά τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου και η τύχη αρχίζει κα χαμογελά σε πολλούς!

Αφροδίτη και Άρης «ερωτοτροπούν» στο ζώδιο του Λέοντα και ρίχνουν αυγουστιάτικη «ερωτόσκονη» με μοιραία πάθη και δυνατές ερωτικές στιγμές!

Ποια ζώδια ευνοούνται με την Πανσέληνο
Ξεκάθαρη εύνοια έχουν όσοι έχουν γεννηθεί την 1η μέρα ή στο 1ο δεκαήμερο των Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερου, Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων.

Πολύ θετικά πράγματα να περιμένουν και οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου τους, οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Ποια ζώδια θα «σεληνιαστούν»
Σε εσωτερικό συναισθηματικό αναβρασμό θα βρεθούν οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων. Όσο και να ζοριστούν τώρα, η απόφαση που θα πάρουν θα είναι προς όφελός τους!

Φλογερούς έρωτες θα ζήσουν:
Οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι γεννημένοι στο β’ δεκαήμερο.

Για όλα τα ζώδια… με μία φράση
ΚΡΙΟΣ: Άκου την καρδιά σου, παραδέξου τα λάθη σου, συγχώρεσε… για να κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Η στασιμότητα είναι σαν να πηγαίνεις προς τα πίσω!

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνε σχέδια για το μέλλον… επιτέλους έχεις ηθικό αναπτερωμένο! Εκτιμάς τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου…!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το καλό είναι ότι τολμάς και ρισκάρεις! Το κακό είναι ότι μπορεί να το μετανιώσεις. Άρα… ήρεμααα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενθουσιασμό έχεις, όνειρα και σχέδια κάνεις, ταξίδια οργανώνεις, νέα από ξεχασμένους έχεις… τι άλλο θέλεις;

ΛΕΩΝ: Βράζεις μέσα σου, θέλεις να ξεφύγεις από τα όρια σου αλλά δεν ξέρεις που να εκτονώσεις τόσο συναίσθημα. Τα θέλεις όλα δικά σου όμως… και εδώ δεν είναι ζούγκλα αγαπητέ (και ούτε θέλουμε να γίνει με την πανσέληνο)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αμήν και πότε… να βρεθεί άνθρωπος ή έστω και πανσέληνος που θα σε κάνει να αφεθείς στο συναίσθημα. Εσένα… το παιδί της λογικής! Για να δούμε τι θα κάνει το αυγουστιάτικο φεγγάρι…

ΖΥΓΟΣ: Μια σύγχυση, κάτι νεύρα… θα σας τα φουντώσει η Πανσέληνος! Το καλύτερο πάντως είναι να κάνετε μια βόλτα, να δείτε δικούς σας παρά να «καβουκωθείτε» σπίτι σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λογικά αν δεν είσαι από τους Σκορπιούς τους μυστήριους και τους περίεργους, θα πρέπει να ερωτευτείς με αυτή την πανσέληνο! Λίγο πριν; Λίγο μετά; Με έναν νέο; Μ’έναν παλιό; Δεν ξέρω… αλλά κάτι καρδούλες βλέπω!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψυχραιμία! Ψυχραιμία! Μην βιάζεσαι ! Μην το βάζεις στα πόδια! Μην τρελαίνεσαι! Πάρε βαθιές ανάσες! Φουυ… φουυ! Κάποιος θα σε συγχύσει, κάποιος θα σε κλονίσει… όλα θα περάσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ακούσεις λόγια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις…! Άντε ντε… αφέσου και χαμογέλασε πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκρατήσου drama queen του ζωδιακού και χαλάρωσε την επαναστατική σου διάθεση! Μην το τραβάς στα άκρα… γιατί η πανσέληνος θα φουντώσει περισσότερο το συναισθηματισμό σου!

ΙΧΘΕΙΣ: Πετάς στα σύννεφα, είσαι στον κόσμο σου, κάνεις σχέδια και όνειρα! Όλα καλά και ωραία για σένα!