Δώρο άδωρο χαρακτηρίζει ο Ιπποκράτης Καμαρίδης επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα εποχή στην τηλεφωνική μας επικοινωνία σχετικά με τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής για το 2014.
Συνεχίζοντας την συζήτηση ανέφερε ότι με την απουσία του ο Μ. Στυλιανίδης πρώην Δήμαρχος, απέδειξε ότι δεν τον ενδιέφερε τίποτε πλην του εαυτού του αφού την μεγαλύτερη χρονική περίοδο του 2014 ο ίδιος ήταν δήμαρχος.
Απαντώντας στο ερώτημα γιατί οι συνδημότες μας δεν ήταν παρόντες, ανέφερε ότι αυτοί κρίνουν καλλίτερα και απλά έκριναν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Στην απολογία του, συνέχισε ο Καμμαρίδης, ο δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος δεν είχε να επιδείξει έργα και περιορίστηκε σε ευχολόγια και ποιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις κλειστές παιδικές χαρές, στο κλειστό κολυμβητήριο και άλλα έργα που έπρεπε να γίνονται ή να συντηρούνται. «Στηρίξαμε την παρούσα διοίκηση όπου πιστεύαμε πώς είχε δίκιο και θα το κάνουμε. Όμως όταν αντιληφθούμε ότι δεν λειτουργεί υπέρ των συνδημοτών μας θα μας έχει απέναντι όπως μας έχει».
Σχολιάζοντας την εκλογική περιπέτεια που μπαίνει η Χώρα εξ αιτίας του κ. Τσίπρα ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το κακό μας το χάλι».