Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 12 φυτά κάνναβης, ακατέργαστη κάνναβη, 1 πιστόλι κρότου, 1 περίστροφο κρότου, 1 σπρέι πιπεριού, 1 μαχαίρι και 7 φυσίγγια
Συνελήφθη χθες (12-8-2015) το βράδυ, στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
1 (1)
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη και τον αύλειο χώρου του, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

• 12 φυτά κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 1,5 μέτρων
• αποσπάσματα φυτού κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, συνολικού βάρους 168 γραμμαρίων
• 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 13,1 γραμμαρίων
• 1 πιστόλι κρότου
• 1 περίστροφο κρότου
• 1 σπρέι πιπεριού
• 1 μαχαίρι συνολικού μήκους 27 εκατοστών
• 7 φυσίγγια κρότου
• 1 γεμιστήρα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (12-8-2015) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
2 (1)
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι, εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του, 343 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

  Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν 160 γραμμάρια χασισέλαιο 

 

Συνελήφθη σήμερα (14-8-2015) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που  πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή του 26χρονου, δύο (2) γυάλινα δοχεία που περιείχαν χασισέλαιο, συνολικού βάρους 160 γραμμαρίων, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε παρασκευάσει ο ίδιος.

 

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα χασισέλαιου.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

 
3
 Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για καλλιέργεια φυτού κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση

 

Κατασχέθηκαν 1 φυτό κάνναβης, ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, 1 πιστόλι αερίου και 150 φυσίγγια κρότου-λάμψης 

 

Συνελήφθησαν χθες (14-8-2015) το πρωί, στους Τοξότες Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 32 (άνδρες) και 40 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτού κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

 

Ειδικότερα, στη πρώτη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι των δύο ημεδαπών, ηλικίας 34 και 40 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1 φυτό κάνναβης ύψους 1,2 μέτρων
  • 1 νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 2,3 γραμμαρίων
  • 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 17,5 γραμμαρίων
  • 1 πιστόλι αερίου
  • 1 γεμιστήρα
  • 150 φυσίγγια κρότου – λάμψης

 

Στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου εντόπισαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 14,4 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 Σύλληψη  ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν 62 φαρμακευτικά δισκία   

 

Συνελήφθη χθες (15-8-2015) το μεσημέρι, στην πόλη της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 40χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών.

 
4

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την δράστιδα, διότι εντόπισαν στην κατοχή της 62 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων STEDON και VULBEGAL, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Σημειώνεται ότι η 40χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.